REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D SMART BİTTİMİ ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D SMART BİTTİMİ ?

Bir futbolsever olarak dsmartın en son elinde kalan ispanya ligi maçlarıda gittiğine göre ( ben futbol için almıştın dsmartı) sizce bundan sonra dsmart kullanmaya gerek kaldımı veya dsmart kapanmaya yüz tutan bir platformu olacak ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şampiyonlar ligini kaptırdılar La liga onuda ntvspor smartın elinden kaptılar italya-rusya vs liglerde tivibuda d smartta hazırlık maçları ve şampiyonlar ligi ön eleme maçlar kaldı d smartı spor için alacaklar için malesef bir nevi bitti gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spor için bitti evet ama Film Dizi Belgesel konusundan dolayı alacaklar için hala yoluna devam ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Spor adina bisey kalmadi artık d smartta digerleri icin alina bilir bence sahsen bitmistir Dsmart filim dersen olu belgesel paketleri ise gina getirdi.bence yakina biter Dsmart fasli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bitmedi hala yayınlar devam ediyor 1 yıl boyunca abonesiyim.
    Buraya futbol için gelmedim olursada güzel olur ama alırken bunu düşünerek almadım.
    İşte bu yüzden bitmedi benim için eğer ben D-smartı futbol beklentisi ile almış olsaydım pek sağlıklı düşünmediğimi düşünürdüm.
    Futbol için Digitürk yada Tivibu alır kişi. D-smartı ucuza alıp sonrada neden futbol yok diye bağırmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dsmart futbol olarak bitti ama belgesel sinema ve dizi olarak hala iyi bir platform

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün bende zaten dsmartı arayıp konu ile bilgi aldım spor olarak bir gelişme olmayacağı soylenince 6 yıldır üyesi olduğum platformuda iptal ettirdim. 31 temmuz son

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dsmart bence idman tv yi bunyesine katsa abonelere yeterde artar bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bitmedi neden bitsin Sinema,Belgesel,Dizi yayınları devam ediyor ve kaliteli yapımlarda mevcut. Zaten spor için üye olunacak iki platform var Digitürk ve Tivibu.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri