Bir futbolsever olarak dsmartın en son elinde kalan ispanya ligi maçlarıda gittiğine göre ( ben futbol için almıştın dsmartı) sizce bundan sonra dsmart kullanmaya gerek kaldımı veya dsmart kapanmaya yüz tutan bir platformu olacak ?
Bir futbolsever olarak dsmartın en son elinde kalan ispanya ligi maçlarıda gittiğine göre ( ben futbol için almıştın dsmartı) sizce bundan sonra dsmart kullanmaya gerek kaldımı veya dsmart kapanmaya yüz tutan bir platformu olacak ?
Şampiyonlar ligini kaptırdılar La liga onuda ntvspor smartın elinden kaptılar italya-rusya vs liglerde tivibuda d smartta hazırlık maçları ve şampiyonlar ligi ön eleme maçlar kaldı d smartı spor için alacaklar için malesef bir nevi bitti gibi
Spor için bitti evet ama Film Dizi Belgesel konusundan dolayı alacaklar için hala yoluna devam ediyor.
Spor adina bisey kalmadi artık d smartta digerleri icin alina bilir bence sahsen bitmistir Dsmart filim dersen olu belgesel paketleri ise gina getirdi.bence yakina biter Dsmart fasli
Bende bitmedi hala yayınlar devam ediyor 1 yıl boyunca abonesiyim.
Buraya futbol için gelmedim olursada güzel olur ama alırken bunu düşünerek almadım.
İşte bu yüzden bitmedi benim için eğer ben D-smartı futbol beklentisi ile almış olsaydım pek sağlıklı düşünmediğimi düşünürdüm.
Futbol için Digitürk yada Tivibu alır kişi. D-smartı ucuza alıp sonrada neden futbol yok diye bağırmaz.
dsmart futbol olarak bitti ama belgesel sinema ve dizi olarak hala iyi bir platform
bugün bende zaten dsmartı arayıp konu ile bilgi aldım spor olarak bir gelişme olmayacağı soylenince 6 yıldır üyesi olduğum platformuda iptal ettirdim. 31 temmuz son
dsmart bence idman tv yi bunyesine katsa abonelere yeterde artar bile
tamam teşekkürler
Bence bitmedi neden bitsin Sinema,Belgesel,Dizi yayınları devam ediyor ve kaliteli yapımlarda mevcut. Zaten spor için üye olunacak iki platform var Digitürk ve Tivibu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri