Mayýs ayýnda Microsoft'un sesli asistaný Cortana'nýn Windows Phone dýþýna çýkarak rakip iþletim sistemleri Android ve iOS'e de geleceði açýklanmýþtý. Kullanýcýlar tarafýndan büyük beðeni kazanan Cortana'nýn ülkemizdeki kullanýcýlar için en büyük dezavantajý olarak ise Türkçe dil desteðinin olmamasý gösteriliyor.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Temmuz ayý içerisinde beta sürümünün yayýnlanacaðýný açýklayan Microsoft, final ve iOS sürümlerinin ne zaman çýkacaðýna dair bir açýklama ise yapmamýþtý.
Cortana Android'de!
Microsoft yayýnlamadan önce sýzdýrýlan Cortana'nýn Android sürümü, tahmin edileceði üzere Windows Phone da olduðu gibi çalýþmýyor. Ýþletim sistemi ile tam entegre edilemeyen Cortana, doðal olarak Google Now gibi çalýþamayacak.
Cortana ile yapabilecekleriniz arasýnda alarm kurmak, birisini aramak gibi iþlevler yer alýrken Cortana, ayný zamanda hatýrlatýcý oluþturmanýza da olanak saðlýyor. Hava durumu ve spor sonuçlarýný da öðrenebileceðiniz Cortana'yý indirmek için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. týklayabilirsiniz.
:: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konunun kaynagý ve devamý için altta verdiðimiz linke týklayýnýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Android Ýçin Cortana Sýzdýrýldý! Ýndirin
Mayýs ayýnda Microsoft'un sesli asistaný Cortana'nýn Windows Phone dýþýna çýkarak rakip iþletim sistemleri Android ve iOS'e de geleceði açýklanmýþtý. Kullanýcýlar tarafýndan büyük beðeni kazanan Cortana'nýn ülkemizdeki kullanýcýlar için en büyük dezavantajý olarak ise Türkçe dil desteðinin olmamasý gösteriliyor.

Alýntý

Yer imleri