Bir futbolsever olarak dsmartýn en son elinde kalan ispanya ligi maçlarýda gittiðine göre ( ben futbol için almýþtýn dsmartý) sizce bundan sonra dsmart kullanmaya gerek kaldýmý veya dsmart kapanmaya yüz tutan bir platformu olacak ?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bir futbolsever olarak dsmartýn en son elinde kalan ispanya ligi maçlarýda gittiðine göre ( ben futbol için almýþtýn dsmartý) sizce bundan sonra dsmart kullanmaya gerek kaldýmý veya dsmart kapanmaya yüz tutan bir platformu olacak ?
Þampiyonlar ligini kaptýrdýlar La liga onuda ntvspor smartýn elinden kaptýlar italya-rusya vs liglerde tivibuda d smartta hazýrlýk maçlarý ve þampiyonlar ligi ön eleme maçlar kaldý d smartý spor için alacaklar için malesef bir nevi bitti gibi
Spor için bitti evet ama Film Dizi Belgesel konusundan dolayý alacaklar için hala yoluna devam ediyor.
Spor adina bisey kalmadi artýk d smartta digerleri icin alina bilir bence sahsen bitmistir Dsmart filim dersen olu belgesel paketleri ise gina getirdi.bence yakina biter Dsmart fasli
Bende bitmedi hala yayýnlar devam ediyor 1 yýl boyunca abonesiyim.
Buraya futbol için gelmedim olursada güzel olur ama alýrken bunu düþünerek almadým.
Ýþte bu yüzden bitmedi benim için eðer ben D-smartý futbol beklentisi ile almýþ olsaydým pek saðlýklý düþünmediðimi düþünürdüm.
Futbol için Digitürk yada Tivibu alýr kiþi. D-smartý ucuza alýp sonrada neden futbol yok diye baðýrmaz.
dsmart futbol olarak bitti ama belgesel sinema ve dizi olarak hala iyi bir platform
bugün bende zaten dsmartý arayýp konu ile bilgi aldým spor olarak bir geliþme olmayacaðý soylenince 6 yýldýr üyesi olduðum platformuda iptal ettirdim. 31 temmuz son
dsmart bence idman tv yi bunyesine katsa abonelere yeterde artar bile
tamam teþekkürler
Bence bitmedi neden bitsin Sinema,Belgesel,Dizi yayýnlarý devam ediyor ve kaliteli yapýmlarda mevcut. Zaten spor için üye olunacak iki platform var Digitürk ve Tivibu.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri