Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Lig TV'de bomba gelişme! Her şey değişiyor...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lig TV'de bomba gelişme! Her şey değişiyor...

Digiturk’ü beIN MEDIA GROUP'un satın almasıyla birlikte yaşanacak büyük değişim Lig TV'ye de yansıyor...
    Digiturk'u satın alan beIN MEDIA GROUP CEO’su Nasser Al-Khelaifi ilk açıklamasında "Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz." demişti. İşte bu açıklmanın üzerinden ilk adım Lig TV'de atıldı.
    Lig TV üzerinde özellikle Ortadoğu'da ses getirecek büyük yatırımları hedefleyen şirket ilk değişikliği isimde yaptı. Lig TV'nin ismi ve içeriği tamamen değişti. Yeni isim ve içerikle ilgili bilgi verilmezken yeni isim ve logo sır gibi saklanıyor.
    Şirketin CEO’su Nasser Al-Khelaifi, Frarsızların ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain’in CEO’su ve başkanı.
    Çukurova Grubu’nun Digiturk’teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dyo ve yeni isimi beıngsport olur büyük ihtimalle yeni hamlelri grafiklerde stüdyo en son teknoloji kullanılır ayrıca ünlü isimler tarnsfer edilir bol programlı olur yayın agı genişler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FOX79 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dyo ve yeni isimi beıngsport olur büyük ihtimalle yeni hamlelri grafiklerde stüdyo en son teknoloji kullanılır ayrıca ünlü isimler tarnsfer edilir bol programlı olur yayın agı genişler

şansal' ın bileti kesilir diyosun yani..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben ce beIN SPORTS TR HD BUNA Benzer tahmini hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tron45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam ben ce beIN SPORTS TR HD BUNA Benzer tahmini hayırlısı

Bence de...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsim, Logo Bunlar Basit, Küçük Değişimler Önemli Olan Büyük Köklü Değişimlerdir Örneğin Fiyat Değişimi, Abonelik Türü Değişimi, Yeni İçerik Değişimi Yani Şimdi Adamlar Kalkıpta Lig Tv'yi beIN Sports Türk'te Yapsalar Falanca Filanca'da Yapsalar Ne Fark Eder ki Ayrıca Lig Tv İsmi Gayet Güzel Bir İsim Logosu'da Oldukça İyi Burada Lig Tv İçin Yapılacak Bir Şeyler Var İse Onlarda Başta Çözünürlük Kalitesi Sonra Canlı Yayınlardaki Kamera Açıları Daha Profesyonel Çekim Açıları Bulunabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

La Liga yayin haklarinin satin alinmasiyla birlikte Lig TV'nin hali hazirda bulunan 3 kanali BeIN Sports 1 - 2 - 3 kanallarina dönüstürülür ve ekstradan 2 kanal daha acilir diye tahmin ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herşey değişir nasıl zamanında telsim vodafone vs oldu aycel aria avea oldu digiturk te bein media turk olur
    Konu Editor tarafından (22-07-2015 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maclar diger uydulardanda yayinlanacakmi acaba

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri