Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: AcÝko 4225'e Mct Yazilim DesteÐÝ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart AcÝko 4225'e Mct Yazilim DesteÐÝ

Acaba biss yazýlýma mct keyleri için ayný s.wiew'de olduðu gibi bir yazýlým hazýrlanamaz mý en azýndan keyler geldikçe bizde elle bu keyleri girip 1 gün de olsa seyredebiliriz.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baba Zaten Keyler GÜm..2-3 GÜn Bİle Seyredemedİk..yazilim Çikana Kadar..makinani DeĞİŞtİrsen İyİ Olur..sunny-next-neta-amstrad Gİbİ GÜncel Makina Al Bence..sİfreler Bu Makinalara Hemen Verİlİyo..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amstrad 15300nosky mühteşem cihaz al seyret

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sevketensari Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Acaba biss yazýlýma mct keyleri için ayný s.wiew'de olduðu gibi bir yazýlým hazýrlanamaz mý en azýndan keyler geldikçe bizde elle bu keyleri girip 1 gün de olsa seyredebiliriz.....
    Yetkililere ilgineceklerini söyledi ama malesef umut daha yok gibi.Ben artýk aciko kullanmýyorum cok eksiklikleri var malesef o yüzden next aldým ve mutluyum

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan arkadaşım bende goldmaster20400cım var ama bende bilmiyorum zamanında 250 ytl verdik ama şimdi yeni bir marka recever alıpta aynı duruma düşmek istemiyorum varmı tavsiye edebilecegin bir recever next bir modeli sorunsuz ve yazılım destegi olan
    tşk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeuxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    serkan arkadaþým bende goldmaster20400cým var ama bende bilmiyorum zamanýnda 250 ytl verdik ama þimdi yeni bir marka recever alýpta ayný duruma düþmek istemiyorum varmý tavsiye edebilecegin bir recever next bir modeli sorunsuz ve yazýlým destegi olan
    tþk
    Valla arkadaþým bende bu cihazdan sýkýldým ve arastýrdým kanal geçiþleri hýzlý 4 mb olan yazýlým destegi ve servisi olan su anda card sharingle tps .absat. nova cyfra *** view -mct paketi izliyorum NEXT SUPER CIS plusu tavsiye edebilirim.

Bendede next var memnunum gercekten softcamlarý atabiliyorum arka fon degiþtiriyorum kilitlenme vs yasamýyorum sadece memnun olmadýgým kýsmý diger msjlardada belirtmiþtim kumandasý optik degil malesef cihazý mutlaka görmesi gerekiyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeuxx Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    serkan arkadaþým bende goldmaster20400cým var ama bende bilmiyorum zamanýnda 250 ytl verdik ama þimdi yeni bir marka recever alýpta ayný duruma düþmek istemiyorum varmý tavsiye edebilecegin bir recever next bir modeli sorunsuz ve yazýlým destegi olan
    tþk
    Bendede Goldmaster 11300Cý vardý yazýlýmý desteði azaldýðý için sattým kendime Next 2000XCI aldým makina kilitlenme gibi hiç bir hata yapmadý memnunum .Next 2000 serisi Çihazlarýn Cardsharig yazýlýmý da çýktý Super Plus serisinden Usb Giriþli olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım next yeni çıkan süper plus serisinin CI modeli olabilir. BEnde sana bir tavsiyede bulunayım FİNESTİDE bir araştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan ve volkan arkadaşım çok tşk ederim bir bakalım dediginiz modellere çok sağolun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri