Windows 10 iþletim sisteminin tanýtýlmasýna 10 günden az zaman kala, Microsoft, Windows ailesi için kilometre taþý olacak bu sürüm için pazarlama çalýþmalarýna baþladý bile. Dün “Windows 10’a Yükseltmek için 10 neden” adlý bir video yayýnlayan Microsoft, bugün de YouTube’da ilk Windows 10 reklamýný yayýnladý.
Microsoft daha önceden Windows 10 televizyon reklamlarýnýn ABD için 20 Temmuz Pazartesi günü baþlayacaðýný, uluslararasý tanýtým kampanyasýnýn ise 29 Temmuz’da baþlayacaðýný duyurmuþtu.
:: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Küçük çocuklarýn kullanýldýðý reklam videosunda, Windows 10’da yer alan Windows Hello, Cortana gibi özelliklerin yaný sýra Windows 10’nun dokunmatik ekranlarda da mükemmel çalýþtýðý vurgulanýyor.
Bana kalýrsa oldukça sevimli olan bu reklam videosu, ABD tanýtýmýnýn bir parçasý olduðu için Türkçe hali yok. Ancak yine de oldukça sevimli olan bu videoyu aþaðýda izleyebilirsiniz.
:: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konunun kaynagý ve devamý için altta verdiðimiz linke týklayýnýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Ýlk Windows 10 Reklamý Yayýnlandý!
Windows 10 iþletim sisteminin tanýtýlmasýna 10 günden az zaman kala, Microsoft, Windows ailesi için kilometre taþý olacak bu sürüm için pazarlama çalýþmalarýna baþladý bile. Dün “Windows 10’a Yükseltmek için 10 neden” adlý bir video yayýnlayan Microsoft, bugün de YouTube’da ilk Windows 10 reklamýný yayýnladý.
Alýntý

Yer imleri