Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim.
Herþey gönlünüzce olsun iyi bayramlar
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim.
Herþey gönlünüzce olsun iyi bayramlar
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
hayýrlý bayramlar
yanýklarda iz býrakmaz
herkezin gölünce anasý babasý eþi çoluk cocuðu akrabalarý ve deðer verdiði kim varsa huzur ve sýhhatle mutlu birþekilde bayram geçirmesi dileyiyle tüm süpersat forum ailesinin bayramýný tebrik ederim....
CÝMBOMLU
Dualarým Sizinle Birdahaki ramazan Bayramýnda Güzel Anýlara imza Atmak dileði iLe Ramazan Bayramýnýz Hayýrlý Olsun
Daha nice birlikte Ramazan bayramlarý görürüz inþallah.
hayýrlý bayramlar
Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim![]()
TÜM FORUMDAKÝ ARKADAÞLARIN ve MÜSLÜMAN ALEMÝN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM
Merhaba sevgili forum dostlarý!..Huzur içinde bir ramazaný daha sona erdirdik.Allah tekrarýný nasip etsin..
[COLOR="RoyalBlue"]Beni ençok sevindiren þeylerden biri de "Ben teravih namazýna falanca camiide gidiyorum,ya siz...? Ya da "niyetli deðilseniz,bir kahve ikramýmýz olsun" yollu niyet okumalar yýllardýr ilk kez enaz düzeyde sorgulanýr olmasý...Ýnanç ss lerinin maaþý mý kesildi,yoksa kendilerinin de yapmadýklarý bu dini ritueller için birden hidayete mi erdiler bilmiyorum.Gerçek inanç sahiplerinin hiç bir etki altýnda kalmadan inandýklarý gibi yaþadýklarýný,kimseyi de etkilemek gibi bir çabasýnýn olmadýðýný biliyorum..Onlar benim her zaman baþýmýn tacýdýr..Amma gizli saklý oruç yiyip,sokakta oruç yiyenlerin peþine düþen sözde ahlak zabýtalarýnýn,din-iman diye diye mütedeyyin insanlarý bile çileden çýkaran inanç sömürücülerini Allah bir daha baþýmýza musallat etmesin!..[/COLOR
Bu topraklarda,bu bayrak altýnda tüm insanlýkla barýþýk olarak yaþamamýzý dilerken Ramazan Bayramýnýzý da kutlar gönüllerinizin þen ve saðlýk içinde olmanýzý dilerim...![]()
Mübarek Ramazan Bayramý tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açýn.
Avucunuza melekler gül koysun, yüreðiniz coþsun.
Ramazan Bayramýnýz hayýrlara vesile olsun.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri