Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ramazan Bayramýnýz Kutlu Olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ramazan Bayramýnýz Kutlu Olsun

Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim.

Herþey gönlünüzce olsun iyi bayramlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý bayramlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkezin gölünce anasý babasý eþi çoluk cocuðu akrabalarý ve deðer verdiði kim varsa huzur ve sýhhatle mutlu birþekilde bayram geçirmesi dileyiyle tüm süpersat forum ailesinin bayramýný tebrik ederim....
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dualarým Sizinle Birdahaki ramazan Bayramýnda Güzel Anýlara imza Atmak dileði iLe Ramazan Bayramýnýz Hayýrlý Olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha nice birlikte Ramazan bayramlarý görürüz inþallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý bayramlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tüm islam alemi ve forum uyelerimizin ramazan bayramýný kutlar saðlýk ve mutluluklar dilerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TÜM FORUMDAKÝ ARKADAÞLARIN ve MÜSLÜMAN ALEMÝN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLARIM

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba sevgili forum dostlarý!..Huzur içinde bir ramazaný daha sona erdirdik.Allah tekrarýný nasip etsin..
    [COLOR="RoyalBlue"]Beni ençok sevindiren þeylerden biri de "Ben teravih namazýna falanca camiide gidiyorum,ya siz...? Ya da "niyetli deðilseniz,bir kahve ikramýmýz olsun" yollu niyet okumalar yýllardýr ilk kez enaz düzeyde sorgulanýr olmasý...Ýnanç ss lerinin maaþý mý kesildi,yoksa kendilerinin de yapmadýklarý bu dini ritueller için birden hidayete mi erdiler bilmiyorum.Gerçek inanç sahiplerinin hiç bir etki altýnda kalmadan inandýklarý gibi yaþadýklarýný,kimseyi de etkilemek gibi bir çabasýnýn olmadýðýný biliyorum..Onlar benim her zaman baþýmýn tacýdýr..Amma gizli saklý oruç yiyip,sokakta oruç yiyenlerin peþine düþen sözde ahlak zabýtalarýnýn,din-iman diye diye mütedeyyin insanlarý bile çileden çýkaran inanç sömürücülerini Allah bir daha baþýmýza musallat etmesin!..[/COLOR
    Bu topraklarda,bu bayrak altýnda tüm insanlýkla barýþýk olarak yaþamamýzý dilerken Ramazan Bayramýnýzý da kutlar gönüllerinizin þen ve saðlýk içinde olmanýzý dilerim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mübarek Ramazan Bayramý tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açýn.
    Avucunuza melekler gül koysun, yüreðiniz coþsun.
    Ramazan Bayramýnýz hayýrlara vesile olsun.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri