Akýllý saat pazarýna popüler markalardan ve güçlü rakibi Huawei'den daha sonra katýlan ZTE, baþarýlý bir çýkýþ yapmýþ gibi görünüyor. ZTE'nin bugün Çin'de gerçekleþtirdiði bir etkinlik ile tanýttýðý Axon Watch, baþarýlý tasarýma sahip yuvarlak ekranlý akýllý saat arayanlarý hedeflemekte.
Özellikleri arasýnda tahminlerin aksine Android Wear iþletim sistemine sahip olmayan ZTE Axon Watch, WeChat adlý mesajlaþma yazýlýmýnýn da geliþtiricisi olan Tencent tarafýndan geliþtirilen Android tabanlý Tencent OS iþletim sistemi ile çalýþýyor.
Dayanýklý ve yüksek kalitede tasarýma sahip akýllý saat
1.4 inç boyutunda yuvarlak safir ekrana sahip olan ZTE Axon Watch ekraný, rakip pek çok akýllý saatten daha dayanýklý. Ayrýca dayanýklýlýk tarafýnda IP67 suya ve toza dayanýklýlýk sertifikasýna sahip akýllý saat, 1 metre derinlikte 30 dakika dayanabiliyor.
4 GB depolama alaný, 512 MB RAM, 300 mAh batarya özelliklerine de sahip olan ZTE Axon Watch, akýllý saatlerde aranan fitness takibi, arama ve mesajlaþma gibi özellikleri, Tencent OS iþletim sistemi sayesinde, rakiplerinden biraz daha farklý þekilde, hareket kontrolleri ile sunuyor.
Henüz fiyatý ve tam çýkýþ tarihi açýklanmayan ZTE Axon Watch, ilk etapta Çin'de satýlmaya baþlanacak. ZTE Axon Watch'ýn Türkiye pazarýna gelip gelmeyeceði ise bilinmiyor.
:: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konunun kaynagý ve devamý için altta verdiðimiz linke týklayýnýz.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

ZTE Axon Watch Tanýtýldý
Akýllý saat pazarýna popüler markalardan ve güçlü rakibi Huawei'den daha sonra katýlan ZTE, baþarýlý bir çýkýþ yapmýþ gibi görünüyor. ZTE'nin bugün Çin'de gerçekleþtirdiði bir etkinlik ile tanýttýðý Axon Watch, baþarýlý tasarýma sahip yuvarlak ekranlý akýllý saat arayanlarý hedeflemekte.
Alýntý

Yer imleri