REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny 15_12_2006 16 Derece Ok Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saol arkadaşım ilgin için çok tşkler ederimm ama ben hotbirdde izleyebilcek bişey bulamıorum tps ler yok belgesel yok eurosport ta yok ozaman ben napayımm hotbird i bu arada biligniz barmı eurosport türkçe yi biara izlenebiliyordu şimdi hiç ses yokk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    saol arkadaşım ilgin için çok tşkler ederimm ama ben hotbirdde izleyebilcek bişey bulamıorum tps ler yok belgesel yok eurosport ta yok ozaman ben napayımm hotbird i bu arada biligniz barmı eurosport türkçe yi biara izlenebiliyordu şimdi hiç ses yokk
    şu an izlenemiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya böle şans olmaz yaa
    ben çevirdim kanal şifre degiştirdi yokmu benden başka izleyen bu kanalı yaaa kimse yazmıoo yokmu yeni keyleri bilenn bi hocamızzz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yokmu bilenn lütfen yaaa bir cvp verebilecek ustad hoca yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı dert..

Valla arkadaş bende dün yeni yazılım atıp national geography keyfi yaşayayım diye bide anteni çevirdim ,:46: fakat sadece keyfim bir gün sürebildi.Şu an maalesef açmıyooorr..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı şeyleri yapmışız bende sadece birgün izleyebildim peki yeni keyleri bilen yokmuu arkadaşlarrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 16 derecedeki national geograpy kanalı şifre değiştirmedi şu an ben izliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu keylerle izleyebilirsiniz

Eutelsat W2 (16.0°E)
    11061 H 5722 5/6
    Index HEX *** :27 12 10 49 20 85 17 BC

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degişmedide ben neden izleyemiyorum ya basket açık aynı keyler var ama 16 derece belgsl yok sadece pazar günü izledim dün akşam yoktu uçmuş acaba ı dent lermi yanlış bende baştaki rakamlar kaç olcak arkadaşım yardım edebilirmisin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal şu an aktif default yapın tekrar bakın sorun yok
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri