REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sunny 15_12_2006 16 Derece Ok Yazilimlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler paylaşım için...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm şuan natıonal açıkmı birde bu uydudaki açılabilen kanal sayısını ögrenebilirmiyim tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm şuan natıonal açıkmı birde bu uydudaki açılabilen kanal sayısını ögrenebilirmiyim tşkler
    evet şu an açıktır bilginize 16 derecede toplam 36-40 civarı yayın var izlenebilen
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkish_Empires ustacığım eline sağlık çok teşekkürler,tam zamanında verilen biyazılım sağolasınız saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet şu an açıktır bilginize 16 derecede toplam 36-40 civarı yayın var izlenebilen
    ben saydım izlenebilen 51 adet kanal var 16 derecede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar ben seçimimi yaptım ve antenimi 16 dereceye çevirdim ve o harıka kanalı izliyorumm ve bu kanalı izlememizi saglayan tüm arkadaşlara çok tşkler edioyorum.ben kanallra baktım ama malum mkanaldan başka izlemeye deger hiçbir kanal bulamadım ve hepsini silip sadece sevdigim kanalı ekledim tek kanal için bir uyduya anten çebrilirmi demeyin ben bu kanalı ve belgeseli çok seviyorumm ve bunu yaptıgım için çok mutluyum umarım uzun süre bu kanal beni ve belgesel sevenleri mutlu etmeyi sürdürür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koray234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm arkadaşlar ben seçimimi yaptım ve antenimi 16 dereceye çevirdim ve o harıka kanalı izliyorumm ve bu kanalı izlememizi saglayan tüm arkadaşlara çok tşkler edioyorum.ben kanallra baktım ama malum mkanaldan başka izlemeye deger hiçbir kanal bulamadım ve hepsini silip sadece sevdigim kanalı ekledim tek kanal için bir uyduya anten çebrilirmi demeyin ben bu kanalı ve belgeseli çok seviyorumm ve bunu yaptıgım için çok mutluyum umarım uzun süre bu kanal beni ve belgesel sevenleri mutlu etmeyi sürdürür
    arkadaşım antenini çevirmedende bunu lnb ilave yaparak setredebilirsinyani antenini yine hotbirde çevir yeni lnb yi hotmail deki lnb nin soluna yapıştırarak national geograpy kanalını bul sabirle tamamdır

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri