Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Windows 10 Sistemine Geçmeyi Düþünüyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

221 46.14%
  • Hayýr

168 35.07%
  • Kararsýzým

90 18.79%
Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
75 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Windows 10 Sistemine Geçmeyi Düþünüyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustafa muro Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet Neden Böyle Oldu Anlamadým Çözümü Varmý Usta
    Lisansýzsa böyle problemler oluyor ayrýca yüklediginiz sürüm windows10 pro sürümü tam bizim oto yukledigimiz sürüm deðil stabil olmayan sürüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Usta Bana Tavsiye Edeceginiz Hangi Sürümse Linkini Verin Tekrar Yükleyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Lisansýzsa böyle problemler oluyor ayrýca yüklediginiz sürüm windows10 pro sürümü tam bizim oto yukledigimiz sürüm deðil stabil olmayan sürüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

win 7 ile þimdilik idare ediyoruz....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustafa muro Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben forumda verdim 2 ci msjdaki yazdýklarýmý uygula okey Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben forumda verdim 2 ci msjdaki yazdýklarýmý uygula okey Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýndiriyorum Usta Ama Baþlatýlamadý Diyor Yeniden Baþlat Diyor Onu,da Yapýyorum Yine Olmuyor Sanýrým Win 10 Üstüne tekrar Win 10 Kurulamýyor yinede Tþklr usta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýndiriyorum Usta Ama Baþlatýlamadý Diyor Yeniden Baþlat Diyor Onu,da Yapýyorum Yine Olmuyor Sanýrým Win 10 Üstüne tekrar Win 10 Kurulamýyor yinede Tþklr usta
    Lisansýz olmasýndan kaynaklanýyor benim evde bir tane daha var onu geçirmeye çalýþtým geçmedi mesela

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lisansýz olmasýndan kaynaklanýyor benim evde bir tane daha var onu geçirmeye çalýþtým geçmedi mesela
    Çözümü Nedir Usta Tekrar Win 7 Dönsek Lisansý Nasýl Bulcazki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çözümü Nedir Usta Tekrar Win 7 Dönsek Lisansý Nasýl Bulcazki
    Valla bilmiyorum lisans almak lazým benim pc de original win 7 oldugu için sorunsuz geçti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýfýrdan kurulum yaptým. ilk çýktýgýndan beri kullanýyorum.
    Görsellik ön planda, iyi bir windows diyemicem.
    Geç açýlma var. Yeniden baþlat yaptýgýmda þifre ekraný geliyor, halbuki ben þifre belirlememiþtim. Az önce ekran karardý, ýþýðý sýfýra indirmiþ kendi kendine.

windows 7 çok çok daha iyi fakat bikaç stabilite güncellemesi ile w10 tercih edilebilir.
    Þuanki w10 beta gibi olmuþ

Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri