Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çýkarmý?

Katýlýmcý sayýsý
907. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

546 60.20%
  • Hayýr

361 39.80%
Sayfa 1/6 123456 SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çýkarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çýkarmý?

Biz anketler yaparýz anketlerin % 90 genelde dogru cýkar sizlerin verdigi oylarlada bunu kanýtlýyor seçime az zaman kaldý þu parti bu parti diye sormayacam size göre 1 kasýmda KOALÝSYON yine çýkarmý tek baþýna iktidarlýk dönemi sona mý erdi oy ve yorumlarýnýzý bekliyoruz?

Konuya mesaj yazanlarýn 2 ci mesaj yazmasý yasaktýr.Yazýlan 2 ci mesaj silinecektir.
    Konu Editor tarafýndan (11-10-2015 Saat 14:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Akþam yatýp,sabah kalktýðýmýzda neyle karþýlaþacaðýmýzý bilmediðimiz,önümüzü göremediðimiz bir Türkiyede bu sorunun cevabýný vermek zor aslýnda.
    benim görebildiðim 1 kasým seçimlerinde gene 4 partili bir meclis olacak ve koalisyonsuz tek baþýna iktidar çýkmayacak.bunu yandaþ araþtýrma þirketleri bile kabul ediyor.
    sonuç olarak bugünkü iktidar koalisyonu kurmaya mecbur kalacak ve ömrü uzun olmayan bir hükümet olacak.benim düþüncem bu..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben istemem tek olsun bu chp mhp akp olur fark etmez daha once bunlar toplanip kuramadikarsa bu saatten sonrada kurmasin tukurduklerini yalamasinlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tek baþýna iktidar gorunmuyor suan anket firmalalarýnýn yaptýgý anketlerde koalisyon gorunuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede tek baþýna iktidar olmayacak koalisyona gider gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hazirandaki seçimin tekrarý olacak bana göre deðiþen birþey olmadý olan vatana millete oldu ne parilere birþey oldu ne bakanlara ne milletvekilerine nede oylara

tüyü bitmemiþ o askerlerimize oldu evlerine acý düþem ailelere oldu .ne olacagý ise olsun artýk ta bir daha þehitler falan ölmesin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AKP tek baþýna olmasada AKP MHP koaLisyonu kesin gibi gözüküyor tabi bu benim görüþüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kasým seçiminde akp tek baþýna kesinlikle iktidar parti olamayacak ve chp ile koalisyon hükümeti kurmak zorunda kalacak benim görüþüm...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Akpartý tek baþýna iktidar olur dogu bukeyz kararýný deyiþtirdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugünden itibaren artýk TÜRKÝYE'de tek parti olarak hükümetin kurulmasý kesinlikle çok zor. akp hileyle tek parti çýkarsada hiç þaþýrmam.
    LEBEN ?

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri