Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Digitürk Paketleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Digitürk Paketleri

Arkadaşlar merhabalar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Yanlış yerde ise gerekli yere alırsınız. Benim bir sorum var. Digitürk'e geçmeyi düşünüyorum.
    Digitürk + Full Lig TV + Belgesel + İnternet şeklinde bir paket düşünüyorum. En uygun kampanya hangisi sizce? Kısa bir araştırma yaptım ama kullananlar yada bilgisi olanların görüşlerini almak istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden bir araştrma yapabilirsiniz.Orada fiyat secenekleri mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden bir araştrma yapabilirsiniz.Orada fiyat secenekleri mevcut
    Bu siteye bakmadan buraya niye yazayımki?
    Gözümden kaçan bir takım şeyler var mı diye soruyorum ben. Ayrıca bazı kampanyaları yada ufak detayları siteye koymuyorlarmış. Mesela telefonda aradıklarında daha hesaplı paketlerden söz ediyorlarmış. Böyle birşey olabilir diye açtım konuyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar...digitürk şebekesinin üzerinden yayın yapan moviemax filim paketini,erotizim paketini,belgesel kanallarını,haber kanallarını,çocuk kanallarını,müzik kanallarını ve dünya kanallarını seyrediyorum...bilgilerinize sunarım...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CROSSBENCH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu siteye bakmadan buraya niye yazayımki?
    Gözümden kaçan bir takım şeyler var mı diye soruyorum ben. Ayrıca bazı kampanyaları yada ufak detayları siteye koymuyorlarmış. Mesela telefonda aradıklarında daha hesaplı paketlerden söz ediyorlarmış. Böyle birşey olabilir diye açtım konuyu
    DİGİTURK bayileri daha uygun kampanyalar sunabiliyorlar. Bayilere gidin bir bakın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürk bayine gittim dükkanın içinde öylesine rastgele cihazlara bakınırken kadın aniden bana nextstar kampanyasını söyledi bende kendisine dedimki yahu zaten digitürk premium play web tv abonesiyim sadece piyasa araştırması yapıyom diye söylendim kadın heralde şaşırmıştır...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat paketi alsak lig tv siz spor ekstra gibi mesela bana kaca gelir arkadaslar bilen varmıdır acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri