REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: "Dur"Diyen Mehmetçiğe "Ölüm"

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 "Dur"Diyen Mehmetçiğe "Ölüm"

Duydum inanamadım sınırdaki çatışmayı.
    Son dakika; bir asker daha şehit edildi.
    Haberlerden öğrendim bu üzücü olayı
    "Dur" diyen Mehmetçiğe "ölüm" cevap verildi.

Hani sınır güvenli,asayiş berkemaldi.?
    Birden bire ne oldu da tetikler çekildi.?
    Hangi yanlışın sonu çatışmaya girildi.?

Kararlılık içinde terörle mücadele.
    O cehennem bağrını süngüyle dele, dele.
    Tavizlerin ipimi geçti yoksa bir ele.?

Bitti mi,durduruldu mu çözüm süreçi.?
    Başı da,sonu da çözümün feci den feci.
    Milletin gözlerine üfleyin hep kireçi.

Teröristin tedavisi alışkanlıkmıdır.?
    Tedavi için getirilmesi yanlışlıkmıdır.?
    Sorgumu,duygularımdaki taşkınlıkmıdır.?

ORHAN AFACAN
    25.07.2015-İZMİR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce cumadan çıktım...ALLAHıma nekadar kendimi sunabildim onu yaradanım bilir.....müslüman bir ülkede yaşıyoruz çeşitli guruplara partilere cemaatlere mensubuz fakat sonuçta alnımızı secdeye koyup o yüce yaradana sığınmaya çalışıp dileklerde bulunuyoruz..özellikle bu günlerde ne olduda iki yılın ardından yine parmaklar tetiğe gitti...sebeb olarak burada güç,iktidar,koltuk ve ben savaşını görüyorum..neden pkk'nın uzantısı parti bağımsız olarak meclise girerken barış vardıda %13 oy alıp barajı geçince kabadayı edasıyla birbirlerine rajon kesmeye başladılar..nedeni apaçık ortada iktidar partinin oylarının yaklaşık 7-8'lik yüzdesinin asıl sahiplerine gitmesinden dolayı hükümet kuramamanın vermiş olduğu çaresizlik...çare olarak erken seçim öncesi örgüt ve onun güdümündeki partiyi çatışma ortamına çekip tekrar barajın altında bırakarak ortada kalan oyları kendi hanesine yazdırmak..eğer akp hükümeti tek başına kurabilseydi bugün insanların ölmeyeceğine inananlardanım....ben olayı böyle görüyorum..teorim bu...herkeze hayırlı cumalar dilerim...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    az önce cumadan çıktım...ALLAHıma nekadar kendimi sunabildim onu yaradanım bilir.....müslüman bir ülkede yaşıyoruz çeşitli guruplara partilere cemaatlere mensubuz fakat sonuçta alnımızı secdeye koyup o yüce yaradana sığınmaya çalışıp dileklerde bulunuyoruz..özellikle bu günlerde ne olduda iki yılın ardından yine parmaklar tetiğe gitti...sebeb olarak burada güç,iktidar,koltuk ve ben savaşını görüyorum..neden pkk'nın uzantısı parti bağımsız olarak meclise girerken barış vardıda %13 oy alıp barajı geçince kabadayı edasıyla birbirlerine rajon kesmeye başladılar..nedeni apaçık ortada iktidar partinin oylarının yaklaşık 7-8'lik yüzdesinin asıl sahiplerine gitmesinden dolayı hükümet kuramamanın vermiş olduğu çaresizlik...çare olarak erken seçim öncesi örgüt ve onun güdümündeki partiyi çatışma ortamına çekip tekrar barajın altında bırakarak ortada kalan oyları kendi hanesine yazdırmak..eğer akp hükümeti tek başına kurabilseydi bugün insanların ölmeyeceğine inananlardanım....ben olayı böyle görüyorum..teorim bu...herkeze hayırlı cumalar dilerim...
    BİTMEKTE OLAN şiirim TERÖRİST ALANDA MECLİS TATİLDE dir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri