az önce cumadan çıktım...ALLAHıma nekadar kendimi sunabildim onu yaradanım bilir.....müslüman bir ülkede yaşıyoruz çeşitli guruplara partilere cemaatlere mensubuz fakat sonuçta alnımızı secdeye koyup o yüce yaradana sığınmaya çalışıp dileklerde bulunuyoruz..özellikle bu günlerde ne olduda iki yılın ardından yine parmaklar tetiğe gitti...sebeb olarak burada güç,iktidar,koltuk ve ben savaşını görüyorum..neden pkk'nın uzantısı parti bağımsız olarak meclise girerken barış vardıda %13 oy alıp barajı geçince kabadayı edasıyla birbirlerine rajon kesmeye başladılar..nedeni apaçık ortada iktidar partinin oylarının yaklaşık 7-8'lik yüzdesinin asıl sahiplerine gitmesinden dolayı hükümet kuramamanın vermiş olduğu çaresizlik...çare olarak erken seçim öncesi örgüt ve onun güdümündeki partiyi çatışma ortamına çekip tekrar barajın altında bırakarak ortada kalan oyları kendi hanesine yazdırmak..eğer akp hükümeti tek başına kurabilseydi bugün insanların ölmeyeceğine inananlardanım....ben olayı böyle görüyorum..teorim bu...herkeze hayırlı cumalar dilerim...
Yer imleri