Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: "Dur"Diyen Mehmetçiðe "Ölüm"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 "Dur"Diyen Mehmetçiðe "Ölüm"

Duydum inanamadým sýnýrdaki çatýþmayý.
    Son dakika; bir asker daha þehit edildi.
    Haberlerden öðrendim bu üzücü olayý
    "Dur" diyen Mehmetçiðe "ölüm" cevap verildi.

Hani sýnýr güvenli,asayiþ berkemaldi.?
    Birden bire ne oldu da tetikler çekildi.?
    Hangi yanlýþýn sonu çatýþmaya girildi.?

Kararlýlýk içinde terörle mücadele.
    O cehennem baðrýný süngüyle dele, dele.
    Tavizlerin ipimi geçti yoksa bir ele.?

Bitti mi,durduruldu mu çözüm süreçi.?
    Baþý da,sonu da çözümün feci den feci.
    Milletin gözlerine üfleyin hep kireçi.

Teröristin tedavisi alýþkanlýkmýdýr.?
    Tedavi için getirilmesi yanlýþlýkmýdýr.?
    Sorgumu,duygularýmdaki taþkýnlýkmýdýr.?

ORHAN AFACAN
    25.07.2015-ÝZMÝR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

az önce cumadan çýktým...ALLAHýma nekadar kendimi sunabildim onu yaradaným bilir.....müslüman bir ülkede yaþýyoruz çeþitli guruplara partilere cemaatlere mensubuz fakat sonuçta alnýmýzý secdeye koyup o yüce yaradana sýðýnmaya çalýþýp dileklerde bulunuyoruz..özellikle bu günlerde ne olduda iki yýlýn ardýndan yine parmaklar tetiðe gitti...sebeb olarak burada güç,iktidar,koltuk ve ben savaþýný görüyorum..neden pkk'nýn uzantýsý parti baðýmsýz olarak meclise girerken barýþ vardýda %13 oy alýp barajý geçince kabadayý edasýyla birbirlerine rajon kesmeye baþladýlar..nedeni apaçýk ortada iktidar partinin oylarýnýn yaklaþýk 7-8'lik yüzdesinin asýl sahiplerine gitmesinden dolayý hükümet kuramamanýn vermiþ olduðu çaresizlik...çare olarak erken seçim öncesi örgüt ve onun güdümündeki partiyi çatýþma ortamýna çekip tekrar barajýn altýnda býrakarak ortada kalan oylarý kendi hanesine yazdýrmak..eðer akp hükümeti tek baþýna kurabilseydi bugün insanlarýn ölmeyeceðine inananlardaným....ben olayý böyle görüyorum..teorim bu...herkeze hayýrlý cumalar dilerim...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    az önce cumadan çýktým...ALLAHýma nekadar kendimi sunabildim onu yaradaným bilir.....müslüman bir ülkede yaþýyoruz çeþitli guruplara partilere cemaatlere mensubuz fakat sonuçta alnýmýzý secdeye koyup o yüce yaradana sýðýnmaya çalýþýp dileklerde bulunuyoruz..özellikle bu günlerde ne olduda iki yýlýn ardýndan yine parmaklar tetiðe gitti...sebeb olarak burada güç,iktidar,koltuk ve ben savaþýný görüyorum..neden pkk'nýn uzantýsý parti baðýmsýz olarak meclise girerken barýþ vardýda %13 oy alýp barajý geçince kabadayý edasýyla birbirlerine rajon kesmeye baþladýlar..nedeni apaçýk ortada iktidar partinin oylarýnýn yaklaþýk 7-8'lik yüzdesinin asýl sahiplerine gitmesinden dolayý hükümet kuramamanýn vermiþ olduðu çaresizlik...çare olarak erken seçim öncesi örgüt ve onun güdümündeki partiyi çatýþma ortamýna çekip tekrar barajýn altýnda býrakarak ortada kalan oylarý kendi hanesine yazdýrmak..eðer akp hükümeti tek baþýna kurabilseydi bugün insanlarýn ölmeyeceðine inananlardaným....ben olayý böyle görüyorum..teorim bu...herkeze hayýrlý cumalar dilerim...
    BÝTMEKTE OLAN þiirim TERÖRÝST ALANDA MECLÝS TATÝLDE dir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri