Asus ZenFone 3 Ne Zaman Tanıtılacak?
Asus, yeni telefon modelinin tanıtımda diğer markalara göre geride kalırken, yapılan resmi açıklamada Zenfone 3 modelinin tanıtım tarihi açıklandı.
Asus ZenFone 3 Ne Zaman Tanıtılacak?
Uzun zamandan beri Asus tarafından tanıtımı beklenen Zenfone 3 modeli ile ilgili sonunda beklenen açıklama yapıldı. Asus tarafından yapılan resmi açıklamada Zenfone 3’ün 30 Mayıs tarihinde resmen tanıtılacağı belirtildi. Zenfone 3 tanıtımı için tercih edilen merkez Tayvan olurken, online olarak da tanıtımın takip edilebileceği belirtildi.
Apple ve Samsung gibi pek çok markanın piyasaya yeni telefonlar ile giriş yaptığı dönemde Asus’un hala tanıtım yapmaması, eleştiri alırken, piyasaya zor şartlar ile giriş yapacak Zenfone 3’ün ne kadarlık satış rakamlarına ulaşacağı merak ediliyor.
Asus Zenfone 3 için bugüne kadar gelen bilgilere göre özellikler şöyle;
Android 6.0
1920x1080 5.5 inç HD ekran
Cortex A72 1,7 GHz İşlemce
USB Type-C
Qualcomm Adreno 510 grafik birimi
3 GB RAM
Cihazda performans ve grafik kalitesi açısından iyi bir seçim yapmayı başaran Asus’un Zenfone 3 konusunda bu donanımlar ile geleceği kesinlik taşınmıyor. Zira yapılan testlerden sızdırılan bilgiler doğrultusunda ulaşabildiğimiz Zenfone 3 özellikleri ile net bilgileri tanıtım sonrasında elde edeceğiz. Buna karşın telefonda kullanılan donanımların büyük oranlarda paylaşılan bilgiler ile aynı olması bekleniyor.
Yer imleri