REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Astra 23.5 Fox Sport HD Kanalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Astra 23.5 Fox Sport HD Kanalı

11739v27500 tp deki fox sport hd bukanalı alan varmı ben bu tpdeki sinyal alıyorum 15 kanal buluyor lakınbu kanal gelmiyor ne yapabilirim acaba malum Beşiktaş maçı bu kanalda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu kanalı hataydan 150 lik çanakla alıyorum 67 sinyal seviyesi var .kart paylaşımla yani serverle izleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu kanalı hataydan 150 lik çanakla alıyorum 67 sinyal seviyesi var .kart paylaşımla yani serverle izleniyor.
    90 lık çanak kafi gelmez mi konyadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmiyorum biraz önce açıktı ama şimdi kapandı acaba reklamlardamı açılıyor.açılırsa yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı subbed0109 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11739v27500 tp deki fox sport hd bukanalı alan varmı ben bu tpdeki sinyal alıyorum 15 kanal buluyor lakınbu kanal gelmiyor ne yapabilirim acaba malum Beşiktaş maçı bu kanalda
    kardeşim konyadan 1.50 çanağa aparatla bu frekans alınıyor ve bahsi geçen kanal serverla açıktır.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmirden 90 cm çanakla bu uydudan yayın alınır mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serol Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izmirden 90 cm çanakla bu uydudan yayın alınır mı
    Çok rahat alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende anteni ayarladım sonunda astra 23.5 foxsports ...11739 27500 V... ŞİFRELİ ŞİFRESİZ taratmada 15 tane kanal buldu agırlık MTV kanalları var ama foxsport hd yok sorun ne olabilir sinyal kalitesi 80lerde birtürlü kanalı bulamadım acaba sorun ne olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şifreli yap dene bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende anteni ayarladım sonunda astra 23.5 foxsports ...11739 27500 V... ŞİFRELİ ŞİFRESİZ taratmada 15 tane kanal buldu agırlık MTV kanalları var ama foxsport hd yok sorun ne olabilir sinyal kalitesi 80lerde birtürlü kanalı bulamadım acaba sorun ne olabilir..
    BAYRAM tv kardeşim büyük ihtimalle anteni 23.5 yerine 19.2 astraya çevirmişsin gibi geldi bana...çünki 19 astrada aynı frekans değerlerinde mtv pakedi var...çanağını çok az sola çevirdinmi 23.5 yayınlarını alabilirsin...
    CİMBOMLU

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri