REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dream Up "Upload completed. Waiting for acknowledge" deyip kalıyor.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Dream Up "Upload completed. Waiting for acknowledge" deyip kalıyor.

Arkadaşlar, elimde DM800HD PVR bir cihaz var. Aldığım kişi SIM 201 olduğunu söylemişti. Cihaza image yüklemek istedim, fakat cihaza yanlışlıkla 3.0 imajı yükleyimce, o andan itibaren işler karıştı. NCF 2.0 ptogramı ile SSL 76 ükledim, şu anda makine açıldığında ön panelde;

Sim 201 team
    -> error
    *ERROR: NO CA FOUND

mesajı çıkıyor.
    Chiazı RS232 kablo ile PC'ye bağlayarak, Dream Up 1.3.3.8 programını çalıştırıp, Connect butonuna tıklıyorum. Cihazın fişini taktıktan sonra, hazır olunca Flash butonunu tıklayıp gerekli dosyayı seçiyorum, bana "Calculating checksum" mesajı veriyor. Saatlerce bekliyorum, hiçbir aktivite olmuyor.
    Dream Up Parched versiyonu ile yükleme yaptığımda ise image yükleniyor, yükleme bittikten sonra "Upload completed. Waiting for acknowledge" mesajını veriyor.
    Yüklemeyi web arayüzü ile yapmak için, cihazın açma kapama düğmesine basıp, fişini takıyorum, yine yukarıdaki NO CA FOUND mesajı görülüyor.
    Şimdi bu sorunu nasıl çözeriz, bir bilen varmı?
    Konu ctetik tarafından (23-08-2015 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazın belliki çökmüş dreamup,la cihazını en az 3 sefer flash erase yapman lazım ondan sonra orijinal yani sıfır imaj yüklemen gerekir,önce orijinal imaj bulup masa üstüne almalısın daha sonrada cihazını rs232 ile bağla dreamup,u çalıştır connect,e tıkla en az 3 sefer bu işlemi tekrarlayıp flaşh erase yapmalısın ondan sonrada masa üstündeki orijinal imajı flash deyip yüklemelisin succesfull dediğinde işlem tamamdır ok deyip dreamup,u kapat ve 3-5 saniye sonrada cihazını fişten çıkar ve yeniden başlat hepsi bu kadar sana kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uşaklı64 kardeşim, önce, gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim.
    Tavsiyeleriniz ile ilgili anlıyamadığım bir iki konuyu arzetmek istiyorum.
    1- Bu cihac clon bir cihaz. Yüklememi istediğin imajdaki "orijinal" kelimesini biraz daha açarmısın lütfen.
    2- Yazılım orijinal olmuş, image olmuş farketmiyor. PC'yi RS232 ile makineye bağlayıp, bir şey yüklemeye kalktığımda; "Upload completed. Waiting for acknowledge." (Yükleme tamamlandı. Kabul edilmesi bekleniyor.) Mesaji çıkıyor, ama bekleme bitmiyor.
    3- Flash Erase (Flaş Silne) işlemi banamantıklı geldi. Bunu yapmak için "0rijinal yazılım" dediğniz dosyanın eklentisi *.nfi yerine *.img falan olmak zorunda mı acsaba.?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri