Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: botech piko 207 20.08.2015 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart botech piko 207 20.08.2015 yazılımı

metin belgesini iyi okumadan yazılımı yüklemeyiniz
    ben cihazımı değiştirdiğim için yazılım hakkında bilgi sahibi değilim yükleyenler yazılım notlarını paylaşsın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ne yaptımsa foruma yükleyemedim moderatörler kusuruma bakmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fazla inceleme fırsatım olmasa da ilk gözlemlerim şöyle ; youtube düzelmiş çalışıyor. Ses barı sağ üst köşeye taşınmış. İnternet uygulamaları menüsünde iptv link yolu koyulmuş, ancak denemedim. İnternet uygulamaları menüsündeki çeşitli uygulamaların hemen hemen hepsi çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler... eski yazlıma nasıl döneceğiz.... hata diyor lütfen yardım ----

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emu powervu bölümü eklenmiş keyler dahil ama kanalları cözmüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MENÜ AYARLAR+SİSTEM AYARLARI+EN ALT SATIRDA LOAD M3U OTOMATİK SEÇİLECEK VE ÇIKIŞ YAPILACAK

USB flas bellege IPTV dosyası açın ve m3u ları içine atın ve cihaza takın

MENÜ DİĞER AYARLAR İNTERNET UYGULAMALARI İPTV LİNK SEÇEREK İP TV KANALLARINI İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb dediginiz gibi yaptim beceremedim rica etsem Hazir dosya gönderirmisiniz selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hamdicem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MENÜ AYARLAR+SİSTEM AYARLARI+EN ALT SATIRDA LOAD M3U OTOMATİK SEÇİLECEK VE ÇIKIŞ YAPILACAK

USB flas bellege IPTV dosyası açın ve m3u ları içine atın ve cihaza takın

MENÜ DİĞER AYARLAR İNTERNET UYGULAMALARI İPTV LİNK SEÇEREK İP TV KANALLARINI İZLEYEBİLİRSİNİZ
    mrb dediginiz gibi yaptim beceremedim rica etsem Hazir dosya gönderirmisiniz selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükleyenin gerçekten eline sağlık süper çalışıyor yazılım uygulamalar falan harika güncellendi eywallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri