Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin. başın sağ olsun. insanın değeri kalmadı maalesef..
Allah rahmet eylesin.Çok zor bir durum Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
EDİTÖR arkadaşımıza başsağlığı diliyorum..ölenin geride bıraktığı yakınlarınada SABIR....ALLAH yar ve yardımcınız olsun....
CİMBOMLU
Tüm acımızı paylaşan arkadaşlara teşekkur ederim cocuk ankaraya gönderildi otopsiye cıkan sonuca göre herşey netlik kazanacak
Öncelikle allah rahmet eylesin. geriye kalanlara allah sabırlar versin. maalesef yeryüzündeki bir çok doktor tam olarak insanca işini yapmıyor. işleri güçleri insanları parçalayıp dolandırmak. herhangi bir doktora gidildiği zaman hiç biri sana ne olduğunu söylemez. sen sorsanda sana bana kızarlar. al şunu kullan, sonra müracaata gel der. rezalet. rezillik diz boyu. ya dünyanın hangi yerinde böğle bir tedavi şekli var. örneğin insanın kıçı ağırıyor. doktra gidersin, doktor sana o ağrıya o sıkıntıya göre ilaç yazacağı yerde piskomatik düzeltici yazıyor. ya benim kıçım ağırıyor KIÇIM, başımda sorun yok. diyemiyorsun işte. ama ilaç yazmaya gelince tonla yazar orda sıkıntı yok.
LEBEN ?
ALLAH Rahmet Eylesin Abimize. Yakınlarınada Sabır Versin.
Allah ın yazdığı ömür bu kadarmış deyip sabretmek lazım yakınlarının başı sağolsun.
İhmalkarlık derken her hastaneye başvurduğunda ilgilenilmiş okuduklarımdan bakılmadan geri gönderildiği yazmıyor yazılarda neyse adalet ortaya çıkarır sonucu.
Allah rahmet etsin. ailesine sabır versin, ihmal sadece hastaya bakılmaması ile ilgili olmuyor, hastane binası yeni ancak önemli olan hijyen ve işini iyi yapan pesonel.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Öncelikle Kardeşimize Rabbimden Rahmet Diliyorum Mekanı Cennet OlsunAilesine ve Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum. Artık Bu Ülkede "İNSAN" Sayısı Gittikçe Azalıyor Rabbim İNSANLIKTAN Çıkmış, Ruhunu Şeytana, Beynini ve İnsanlığını Kendi Menfaatlerine Satmışları İflah Etsin. Eğer Kardeşimizi Ölüme Kasten Götürdülerse, Onların da Rabbim Yüreklerini Yaksın.
Allah rahmet etsin. ailesine sabır versin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri