serkan butür oparasyonlar öncesi savcı biriki gün önceden kararını almıyor...bunun çalışmaları haftalar bazen aylar alabilir...tabiki bu bir ekip çalışması...ben köstebek vurgusunda bulunurken bu ekibi kastettim...yoksa fuatavni müneccim deyilki...onada türkiyeden giden bir telefon veya elektronik posta yoluyla haber veriliyordur...bana bunun başka türlü mantıklı açıklaması gelmiyor.....arkadaşım cumhuriyet tarihinde birçokparti geldi geçti...akp'den önce dyp-anap-dsp vardı..halkın oylarıyla bunlar tarih oldular..halk onları sildi attı..bu halk memnun kalmadığı taktirde akp veya diğerlerinede aynı muameleyi göstermede tereddüt etmez...yani ben oyumla rey'imle hükümetleri yıkabilirim fakat benim oyumun benim rey'imin gücü fetullah gülen örgütünü(ftö-yönetim kadrosu)pkk'yı dhkp-c'ye işlemez çalışmaz...seninde dediğin gibi 3-4 yıldır süren bu kavganın didişmenin hükümet leyine sonuçlanıp,sonrasında günahıyla sevabıyla kantara koyulup tartılması gereken kim varsa adalete teslim edilir...yoksa bugün iktidara chp'de gelse mhp'de gelse bu tartışmalar bitmez..çünki bu cemaat deşifre oldu...karakutu açıldı...insanların kafasının içinde 10 yıl önceki kendi halinde kabul edilen namazında niyazında görütüsü sergileyen cemaat yok...yani serkan daha bu pilav çok su götürür kardeşim...iyi geceler...
CİMBOMLU
serkan kardeşim bu forum herşeyin özgürce tartışılıp yorum yaptığı bir site...tayyip erdoğanı veya fetallah güleni sevende yerende olabilir..ülkenin yarısının konuştuğu bir konuyu süpersatın konuşması gayet normal...kinseye hakaret ve küfür edilmediği sürece bu tartışmaya herkez yorumlarıyla katkıda bulunabilir...
CİMBOMLU
her kimse bana göre hükümetin hatta sarayın içinde birisi en önemlisi çankayanın her yeri böcek dolmuş diye saray yapıldı eyvallah güzelde oldu ama bu güvenlik zafiyeti had safada suanda
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Peki IP nr arastiramiyorlar mi bu mesajlar nereden yazildigi...
Yeri geldiginde dakika dakika sarayda neler oluryor hemen yaziyor.
Ben bir ara emre Uslu dan süheleniyordum gerci halen öyleyim ama yinede bir ama var iste..
emre uslu falan değil dedigim gibi fuat avni adlı kişi dakika dakika ne varsa yazıyor ve dedikleride oldu bana göre cumhurun yanında olan vucuduna bir çip falan yerleştirilmiş biride olabilir başka aklıma ihtimal gelmiyor diğer iki ihtimali demiştim cumhurun kendisi ikincisi deli saçması gelebilir ama 3 harflilerden birileri artık nasıl hizmet ediyorsa bilmiyorum anlık servisle ögreniyoruz twitterdan herşeyi
Fuat avni yada baka sıfatla her neyse kimin kim olduğu bence çok öenmlideğil.
Bu ülkede son 10 yıl içinde çok değişiklikler oldu. Bunların doğru olanı ve yanlış olanıda var.
Ama gel gelelim kim halkı düşünüyor. Çok fazla hafızaları yoklamaya gerek yok 7 haziran öncesindeki seçim nutuklarını hatırlamanız yeter. Hepsi biribirinin kuyusunu kazdılar ve bencede hepside bu kuyuylara beraber düştüler. Biri ben yuzde 40 oy aldım dedi biride yuzde 25 oy almasnına rağmen kendisini yuzde 60 blokla savundu.
Şimdi ergenekon operasyonu ile askerlerimiz içeri atıldı. Darbe denildi. Bunu kim yaptı zatı muhterem hoca denilen ama bana göre hocalıktan yana vasfı olmayan ajanın ajanları. Bunlara bu kadar yetkiyi kim verdi baştaki hükümet. Sonra ne oldu öküz öldü ortaklık bozuldu. Biribirlerine savaş açtılar. Diğer partilerde seçim nutuklarında demedilermi AKP ve Fethullahcılar böyle böyle yaptılar. ASkeri savcıyı içeri attılar diye.
Hadi bunları geçtik sonra ne oldu CHP partisi seçim nutuklarında verip veriştirdiği Fethullahcılarla kol kola onların savunucusu oldu DHKP li örgütçülerin sapanla polise taş atan berkinin suruçta örgüt mensubu 30 tane militanın kendi örgütleri onları patlattı yas ilan etmek istediler. Düne kadar siyasi seçim propagandasında verip veriştidirgiğinin savunucusu olmak bu olsa gerek. Hadi bunlarıda geçtik. Cumhur başkanlığı seçiminde MHP ile catı adayı cıkardılar ama MEclis başkanlığında MHP yine adayı ortaya koydu bu sefer ne olodu CHP mhp yi hainlikle suçladı. Demekki neymiş CHP nin düşüncesi bu mıllet bu bayrak değil sadece kendi menfeatleri. yazılacak daha çok şey var.
Gelelim MHP ye bunların kemikleşmiş bir seçmen yapsı var şu buda türkiye geneli %12 lik bir yapı çoğu 50 yaş üstü ve her geçen gün azalan. zamanında aponun idam yasağına atılan imzadaki hatayı CHP ile catı adayı göstermekte yaptılar. Ardından zaten meclis başkanlığında yediği kazığın farkına vardılar. Zaten yüzde 60 lık blok o an dağıldı.MHP hükümet kurmak için şartlar öne sürüdü ama sen ne kadar oy aldında şart koyuyurosun HDP ile aynı millet vekiline sahipsin. Seçimin ilk akşamı bahçeli cıkıp erken seçimden bahsedip koalisyonda yokum diyor sana oy veren oyum sana ama iktidar olmamı dedi.MHP kendi kendini siyaset alanında bitiridi.
AKP ye gelecek olursak tamam türkiyenın gelişmesinde atılan adımlar oldu yollar hastaneler vs vs. Ancak burda zengin olan daha zengin fakir olan fakir oldu. IOrta seviyedekilerde ahlen aynı seviyede devam ediyorlar. AKP döneminde son 3 yılda ülkedeki huzurluk aslında başlıca sorun bana göre yoksa ekonomi olarak kötü durumda değiliz. Buran askeri ücret iyi demiyorum ancak ülkemizde iş begenmeyen ve onların yerıne afganların ıraklıların çalışıp 1500-200 tl para alıdklarınıda cok iyi biliyorum bunun nedninide bizim toplumuzdaki masa iş başı amamn ben telemiyeyım aman ben yorulmuyayım gibi bahaneleri iş beğenmemzilik. Şu an insanların AKP den bence en önce istedikleri şey huzurdu. Tamam şehirler sanayileşsin ama bir o kadar da sosyal yaşam olsun. Bakın belediye seçimlerinde şuraya şu yolu yapıcaz buraya park yapıcaz asansöt yapıcaz merdiven yapıcaz köprü yapıcaz. Hep bu vaatler hep projeler. Büyük iller dışında kaç ilde her yıl düzenli olarak kapsamlı konserler eglenceler yapılıyor maalesef belli festivaller hariç hiç. Neden çünkü küçük şehirlerde bunu devlet harici yapabilecek organızatörler yok. Halk artık bence doldu bu seçim nutukları projelerden bıktı yenı bır kan değişimi isteniyor. Bu hükümet değişince olabilirmi olabilir. Belki bu dedğim olabilir ama bu seferde ekonomi tarafı çökerse o kötü. AKP çözüm sürecini yönetemedi süreklü siyaset diyor ama bu iş siyasetçilerle çözülmez halkla çözülür bana göre HDP kürtlerin vakili değil çünkü daha çok karşıtlık yaratan bir uzantı. AKP nin hataları için yazsak roman olur.
Bu ülkede bu ortam varken herkes bir fuat avni olabilir. Dün koza ipek yapılan pıolis soruşturmasını yarın KOÇ yada doğan gurubuna yapılabilir desek olma ihitimali her zaman yükse olan bir şey.
Bu ülke şu an siyaset olarak çökmüş durumda bence siyasiler sadece kendi ceplerinin peşinde. Vaandaşı düşünen yok. PKK lilar bir yadan cemaatçiler bir yanda. Halen şu durumda bile dersanler tatrışma konusu ya. kapatılsın gitsin dersaneylemi uğraşacağız. Cemaati bir yadan pkk sı bir yanda.
Sonrada fuat avni kim. benim desem hayır sen değisini diyebilirmisiniz.
Konu Volkan tarafından (02-09-2015 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Fuat avni hayal ürünüde olabilir gerçekte olabilir reisi cumhurun ta kendiside oabilir mevzu bu değil
mevzu ülkenin şuanda geldiği durumu yada gelecegi durumu haftalar öncesindn ilan eden ve milleti telaşe kaptırıp borsa ve dövüz üzerinden ciddi para hortulayan bir teşkilat ürünü bana göre
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
arkadaşlar boşverin biz tv tamirine devam
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri