REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Fuat Avni kimdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paralel devleti, hükümet ne istedinizde vermedik diyerek kendisinin kurduğunu daha önce itiraf etti bunlar kim ki ve kimden aldığın yetki ile adalet sistemini, polis teşkilatının kullanım haklarını bunlara veriyorsun. hata yaptı diyenler var ama eklemeyi unuttukları önemli nokta yapılan ölümcül hataların cezası ülkeyi yönetenlere değil halka kesiliyor. Bunun neticesinde artık büyük çoğunluk şehit cenazelerinde artık vatan sağolsun demiyor ki ülkeyi bir arada tutan en önemli değerlerimiz yok ediliyor,fuat avni yi suriye tarafına geçeriz iki füze atarız diyenlerin içinde aramamız gerekir diye düşünüyorum. bu görüşme muhtemelen kalın duvarlı ve dinlenmeye karşı sıkı tedbirlerin alındığı bir mekanda yapılmıştır.
    Suda bir gerçek eski Çankaya Köşkü ve Başbakanlık binası her taraf böcek diye terk edildi şimdi sıfır saray yapildi alınan her karar anında fuat avni de! !!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boşver demek lhanettir hele böyle bir durumla karşı karsiyayken boşver demiyecegiz elimizden geleni yapacağız bu topraklarda hepimiz özgür yasayabilmeliyiz aynı bayrak aynı vatan aynı toprak altında alımını oyuyorlar sesimi çıkmıyor elimizde top tüfek balta saldiramayiz (simdilik) ama siyaseten ve dua ile üzerimize düşen vazifeleri yapacagiz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Boşver demek lhanettir hele böyle bir durumla karşı karsiyayken boşver demiyecegiz elimizden geleni yapacağız bu topraklarda hepimiz özgür yasayabilmeliyiz aynı bayrak aynı vatan aynı toprak altında alımını oyuyorlar sesimi çıkmıyor elimizde top tüfek balta saldiramayiz (simdilik) ama siyaseten ve dua ile üzerimize düşen vazifeleri yapacagiz
    Keşke bu dediklerin bu kadar kolay olsa. Musatafa Kemal Atatürk zamanında iki tane zorluktan bahsetmiş.

1. Bu milleti bir araya getirip milli mücadeleyi başlatıp taarruza geçirmek.

2. En zoru taarruza geçen Türk milletini durdurmak.

Biz halen Fuat elma armutla uğraşıyoruz. Bu ülke birlik beraberlikle kuruldu ve beraberlikle devam eder kardeş kanı ile ülke kurtulmaz.

Siyasi iradeden şu an ne bekleyebiliriz. Kime oy vereceksiniz. Hangisi bu vatanı düşünüyor. Bana biri söylesin cıksın desinki şu partı bu ülkeyi düşünüyor .

Eğer olacaksa bu yeni bir siyasi oluşumla olacak yoksa bu dinazorllarla bu iş yürümez. Biri dinciyim biri atatürkçüyüm biri milliyetçiyim biri kürtçüyüm diye bağlıyor.

Bende diyorum ben türkiye vatandaşıyım benım hakkımı adalettli olarak verebilen savunanan kardeşi kardeşe kırdırtmayan dış güçlerin odağı olmayan bir siyasetçiye oy veririm.

Bunu yapabilecek şu an siyasi bir irade ben göremiyorum. Tükriyenın parlayan yıldızı ölmeseydi Muhsin Yazıcıoğlu olacaktı ama işte onuda katlettiler.

Bir umudum Meral Akşener ama oda bu gidişatta onunda ayağını kaydıracaklar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün Lale Kemal, Zaman’da bir yazı yazdı. Başlığı “Fuat Avni’ dur diyebilir” şeklindeydi. Kime, Tayyip Erdoğan’a...
    Ancak Lale Kemal’in Fuat Avni’si, öyle yerli bir aktörden ibaret değil. İşte o yazıdan bir cümle:
    “Yalnız bir husus var gözden kaçırılan. Fuat Avni’nin Amerikan casusluk örgütü CIA kaynaklı olduğuna dair artan biçimde dış kaynaklı bilgiler almaya başladım.”
    Bir cümle daha:
    “Bu hesabın CIA içinde gizli bir hesap olduğu, Türkiye’de artan otoriterleşmeyi deşifre etmeyi amaçladığı intibaı çok güçlü.”

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun la ilgili yazı buda okunabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onu bunu bilmem zamanında kol kola diz dize olanların savasını izliyoruz buna seyirci olanda var takım tutar gibi parti tutanda var canını verecek seviyeye gelmiş bir toplumla karşı karşıyayız olan kimseye olmuyor aslında olan alt tabakadaki bizlere oluyor zengin yine zengin fakir dahada fakir oldu bana bir söyleyin hergun evde et köfte sucuk yiyebilen kaç kişi var biz ancak forum köşelerinde yazarız atı alanlar marsa gitmişler biz halen adamlar şunu yaptı bunu yaptı derdindeyiz olan bizlere oluyor ben kıymayı 40 tl alıyorum parti tutanlara 20 tl ye vermiyorlar sonucta biraz hür irade olmamız lazım bu ülke birlik olmadıgı sürece bir yere varamaz kardeşim sen tayyibcisin sen kürtsün sen fethullahcasın sen sol rakıcı chplisin sen bilmem nesinle hiç bir yere varamayız
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yapan yapsın biz buradan devam edelim artık bu ülkede sorunlar bitmez bugun düşman olanlar yarın dost olurlar

Dünyanın insanlık ayıbını görmezden gelmemiz lazım

Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri