arkadaslar bu gizemli şahıs kimdir bileniniz yada tahmininiz varmı adamın dedikleri bir bir çıkıyor cidden kafaya takılacak biri merak yapmış durumdayım
arkadaslar bu gizemli şahıs kimdir bileniniz yada tahmininiz varmı adamın dedikleri bir bir çıkıyor cidden kafaya takılacak biri merak yapmış durumdayım
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bence tayiptir nerden bu kanıya vardınız diye sorarsanız yapmak istediklerini planlayıp milletin tepkisini öğrenmek için kamuoyuna servis ediyor sonra uyguluyor![]()
goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
4 sabit antenle humax 5400 ze
Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı
korfez41 sana bu konuda katılıyorum,bu konuda çok kafa yordum senle aynı sonuca ulaştım
Benim aklıma bu düşündügünüz ihtimal geliyor hatta % 70 oranında kendi servis ediyor olabilir .diğer ihtimal ise blmiyorum ama 3 harfliler falan yazıp çiziyor olmasın ya koskoca turkiye miti var bilmem nesi var herşey elinin altıında fuat avniyi bulamıyor 2 ihtimalden başka birşey benimde aklıma gelmiyor birinci ihtimal kendisi servis ediyor olabilir hadi paralel falan diyorlar onlar yapsında iyide kimse yokki o cevreden cumhurun yanında bilmiyorum ortalık fena karışacak yine
sözüm ona kimseye birşey olmuyor olan vatandaşa oluyor bize size ona buna
Bana göre cumhura düşman ve cumhurun en yakınında olan biri bana göre ve cumhur en ufak bundan süphelenmiyor ama kim bilmiyorum ama adamın yazdıkları tek tek cıkıyor
benim için kim olduğundan daha önemlisi,istihbarat zaafiyetinin olması ve fuat avni ismi altında bunların servis edilmesi..yarın daha önemli savaş vs..konular yurt dışına servis edilirse ne olacak..?
cayna devleti yönetenlerin bütün korkusuda bu....adam pensinvanyadaki zat!ta okadar bağımlıki buradaki memuriyetini kariyerini geleceğini hatta özgürlüğünü gözünü karartıp tehlikeye atıyor...yoksa içirde köstebek olmasa fuat avni denilen hayal ürünü biri savcılığın yapacağı oparasyondan nerden haberi olacak...bence fuat avni denilen meçhul fetullah gülenin dizidibindeki beslemelerinden biri....
CİMBOMLU
Evet huseyin bey dediginiz gibi bu kişi hocanın yanında olan biri diyelim varsayalım ki hocanın dizindeki biri peki bunca bilgi özellikler sayın cumhurun yanında nasıl servis ediliyor ve kaç aydır cumhurun medyası olmak üzere birkaç isim zikrettiler ama bulunamadıı fuat avni cumhurbaşkanına yezit diyor ve cumhurun tüm planlarını harfiyen ne varsa söyluyor peki nasıl biliyor cumhurun yanındaki adamlar değilde kim bu vatandaş hayali şeyler söylemiyor gördgünüz üzere ne derse oluyor hepside olduda açıkcası ben bu ülkeyi kim ne şekilde batırıyorsa ister cumhur olsun ister hoca tarafı cemaat olsun tehlikeye sokuyorsa kat kat fitil fitil burnundan gelsin aradaki catışmalardan ülke ne hale geldi bundan 3-4 yıl öncesine kadar ülke ne kadar güzeldi ya ne olduda kılııçlar cekildi herkes bölündü kürtler-akp oy verenler-akp ye oy vermeyen paraleller diye valla memnun değilim aslında sitede cok fazla siyasete yer vermiyoruzda bizimde bir düşüncemiz olsun benim düşüncem sahsen bu taraf olmadan yazıyorum net şekil
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri