hocanın evine hırsız girmiş(pensilvanyadaki hoca deyil..onuda evinide obamadan daha iyi koruyorlar)sabah olduğunda bunu duyan komşuları başlamışlar hocaya sorular sormaya...biri demiş penceren açık kalmıştır bir diyeri kapı aralık kalmıştır başka birisi bacadan girmiştir bir diğeri şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyerek hocanın canını sıkınca...hocada komşularına dönüp tamam bu hırsızlıkta benimde ihmalim hatam vardır bunu anladıkta hırsızın hiçmi günahı yoktur diye serzenişte bulunmuş.....TC'nin terör örgütü lideri ilan ettiği şahsı 16 yıldan beri amerikada neden niçin oturduğunu sorgulamayacaksın..bu şahsın türkiyede bulunan gazete televizyon dergi banka dersane özel okul şirket nasıl sahip olduğunu sormayacaksın sonra burada hep birlikte koro halinde hükümetide tayyip erdoğanıda ve diğer fetullah gülene merhaba diyen kim varsa herkezi afaroz edep vatandaşlıktanmı çıkaralım...20 milyondan fazla oy almış birini eleştirmemi istiyorsunuz fakat bir oy bile almamış bir adamı benden peygamber ilan etmemimi bekliyorsunuz...aklım daha şaşmadı benim akıl sağlığım hala yerinde ALLAHA şükür....editör arkadaşın bana özel videosunu niye koyduğuna anlam veremedim..bunlar bilinen şeyler...yani dün öyleydide bugünde böyle neden devam etmiyormu diyorsun...kadın kocasından koca karısından ayrılıyor...bunlarda ayrılmalarına karar vermişler..haaa bazen ayrılıkla gürültülü bazen sakin olur...fakat en iyi dosluklar en şiddetli kavgaların ardından başlarmış...dur bakalım editör gün doğmadan daha neler doğacak..yarının ne getireceğini kim bilebilirki.....hoşça ve sakinkal....
Yer imleri