REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Sizce ne yapmalıyım?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba saygı değer arkadaşlar, 8. sınıf son dönemini okuyup bitiren, ve lise dönemine başlayan bir oğlum var. okuldaki durumu güzel 400 üzerinden puana sahip, ve 8. sınıfı okuldan teşekkürle bitirdi. ama sorun şuki teog sınavlarında heyecan yapmış ve toplam yerleştirme puanı 293 ile Antakya erol bilecik meslek lisesine tayini yapılmıştır. zira alternatif meslek sayısı çok az, sordum soruşturdum yazılımcı, doğramacı, bilgisayarcı. trt radyo bölümümü ne ondan sonra meslek eğitim öğretmenliyide var. başka meslekler varmı bilmiyorum. ama meslek alternatifi pek çok yokmuş diye duydum. normal Anadolu lisesine göndermek için 3 defa tercihte bulundum maalesef hiç biride gelmedi. özel koleje gönderecek paramda yok. onun dışında 2 oğlum daha var. özel okullarda 10 bin türk lirasından başlıyor. Anadolu lisesi gelseydi ilerde okuma ve başarısına göre belki öğretmen doktor, hemşir veya narkozist olabilme ihtimali olabilirdi, çocuk kesinlikle boş değil. baba ben okuyacam, okumak istiyorum diyor başka bir şeyde demiyor. bende meslek lisesine göndermek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım. erken yaşta okuyacak çocukların önlerini kesiyorlar. ne okumak istiyorsa bırak ona göre okusun. kaldıki kimin ne okuyacağına, hiç kimse karar veremez. verme hakkınada sahip değildir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

il milli eğitim müdürüne bunları anlat...dinlemesse seni ciddiye almassa valilik kalemine git orasıda ilgilenmesse Edevletten meb bakanlığına meil at olmassa...başbakanlığa..oda olmassa cumhurbaşkanlığına....sonuç alana kadar devam...bolşans...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öneriler için teşekkürler arkadaşım, öncelikle E Devlet meb bir mail attım. bugün veya yarın hem milli eğitim müdüre hemde valilik kalemine gidecem. inşallah bir şeyler çıkar.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BİMER den bildirim yap ayrıca cocğunun yönlendiği becersisi olan mesleki yeteneklerine göre tercih yapın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan usta bimeri telefonla aradım ve benden mail olarak resmi bir dilelçe istediler yolladım. inşallah işe yarar.
    Konu aliharbiye tarafından (09-09-2015 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir okuma okutma sistemi bulunmamaktadır. bu kanunu çıkaranın allah onun bin belasını versin. onu dünyanın en aşağılık insanı ilan ediyorum.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri