REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uydulardaki unutamadığınız TV Kanalları -Nostalji

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uydulardaki unutamadığınız TV Kanalları -Nostalji

Sitemiz uydu forum sitesi biliyorsunuz 10 yıla yakındırda hizmet veriyor acıı tatlı gunlermiz oldu bu cercevede hem muhabbet etmek hemde unutamadıgınıız uydu kanalları vs onları yazarsak hem nostalji olur hemde hoş muhabbet olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk yorum benden gelsin analog zamanları 1995 li yıllarda 10 derecede SCT vardı gece 1 e kadar uydu resimi vardı kanalda alttan üsttan şifre en üstte 5 cm lik aralıkta yayın gözukurdu nedir diye meraklanıp birşeyler görürmüyüz diye bekleyip durardım birde bulundugum cevrede 2000 li yıllarda 2 tane bir abi vardı ben frekans listesini bulamazken adamlar kartlarla falan yayınları çözmeye calısırlardı . 90 cm antenle analog yayından neta uydu alıcısı ile RTL bulmuştum cok karlı gösteriyordu gece falan az düzeliyordu NE gunlerdi aklıma geldikçe yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Unutamadağım kanallar arasında Multıvısıon XXL Soft Olarakda Tele 5 Rtl9 Nt1 kanalları vardı bide view kanalları vardı tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kral41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Unutamadağım kanallar arasında Multıvısıon XXL Soft Olarakda Tele 5 Rtl9 Nt1 kanalları vardı bide view kanalları vardı tabi
    wievler gibi bir xxx paket daha gelmedi uydu dunyasına adamlarda battı gittiler. Herhafta cumartesi vox ve kabelde yetişkin filmler olurdu halen veriyorlarmı bilmiyorum RTL 9 fransız er*tikleri veriyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İlk yorum benden gelsin analog zamanları 1995 li yıllarda 10 derecede SCT vardı gece 1 e kadar uydu resimi vardı kanalda alttan üsttan şifre en üstte 5 cm lik aralıkta yayın gözukurdu nedir diye meraklanıp birşeyler görürmüyüz diye bekleyip durardım birde bulundugum cevrede 2000 li yıllarda 2 tane bir abi vardı ben frekans listesini bulamazken adamlar kartlarla falan yayınları çözmeye calısırlardı . 90 cm antenle analog yayından neta uydu alıcısı ile RTL bulmuştum cok karlı gösteriyordu gece falan az düzeliyordu NE gunlerdi aklıma geldikçe yazarım
    bi de cine5 vardı gece kuşağı teleon vardı gece kuşağı galeri eskiden normal antende eurosportlar çıkardı discovery channel vardı rtl vardı bide bide lig tv kanalı vardı eski ışıktv bunlar çıkayordu normal antende

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    wievler gibi bir xxx paket daha gelmedi uydu dunyasına adamlarda battı gittiler. Herhafta cumartesi vox ve kabelde yetişkin filmler olurdu halen veriyorlarmı bilmiyorum RTL 9 fransız er*tikleri veriyordu
    aynen ya wievler gibisi yoktu her çeşit veriyorlardı rtl9 da soft veriyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1990 lı yıllarda belediye vericilerinden RTL-SAT1-PRO7 verilirdi bu kanallar nasıl yayın yapıyordu entresan o zaman bu kanallar cok net bir şekilde veriliyordu 4-5 metre canak falan mı kuruyorlardı ne yapıyorlardı

Daha cok kanallar var aklım geldikçe yazarım hep unutamadıgımız 1998 li yıllarda turksat 1b uydusu vardı 31 derecede cogu kanal oradaydı ama o uydunun sinyal kalitesi azdı 90lıkla zor alıyordum ben o uyduyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herneyse ustad ben yatıyorum iyi geceler saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bildiğim SCT ve tv 1000 kanalı en eski aganigi naganini kanalı idi sct dediğiniz gibi 5 cm aralık vardı acaba bir şey görülürmü diye bakıyorduk tv 1000 şifreleme sistemi farklı idi kart olmadan hiç bir şey görmek mümkün değildi sadece boyalı bir ekran vardı
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskıden kanal 6 ve kara sımsek vardı eskı gunker guzeldı

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri