REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: kaonda yenilik varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kaonda yenilik varmı?

hala kaonda bir yenilik yokmu diğer firmalar yeni cihaz üeretiyor kaondan hala cıtyok hd li ve share yapan cihaz bekliyoruz özellikle uydudan share yapan cihaz yrtkililer duyrulur
    Konu tike® tarafından (16-12-2006 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık konuya uygun hale getirildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şu konu açışına bakarmısın sanki kaonda yenilik varmış gibi;
    böyle yaparak insanları niye meşgul ediyorsunuz anlamıyorum bazı arkadaşlarda 6 ay önce açılmış konulara bu tür cevaplar veriyorlar sanki yeni bir şey olmuş gibi lütfen böyle şeylerle forumu meşgul etmeyin (yani o konu açarken başlıgı şöyle açsanız olmaz mı -kaonlarda yenilik varmı?- gibi)ben şimdi sizin konu açışınıza bakıp sanki kaonda yenilik varmış gibi düşünüyorum
    ve hemen bu boş mesaja bakıyorum. artı kaon ismi artık bitti çünki sunny satın aldı elit firması da cihazlarının yeni ismini finest olarak belirledi bilgine sunulur saygılarımla..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet arkadaşlar konu açarken biraz dikkatli olalım lütfen...Büyük bir şefkle bakıyoruz sonu hayal kırıklığı...bende saygılarımı sunuyorum hepinize...:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz?
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri