hala kaonda bir yenilik yokmu diğer firmalar yeni cihaz üeretiyor kaondan hala cıtyok hd li ve share yapan cihaz bekliyoruz özellikle uydudan share yapan cihaz yrtkililer duyrulur
hala kaonda bir yenilik yokmu diğer firmalar yeni cihaz üeretiyor kaondan hala cıtyok hd li ve share yapan cihaz bekliyoruz özellikle uydudan share yapan cihaz yrtkililer duyrulur
Konu tike® tarafından (16-12-2006 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık konuya uygun hale getirildi
arkadaşım şu konu açışına bakarmısın sanki kaonda yenilik varmış gibi;
böyle yaparak insanları niye meşgul ediyorsunuz anlamıyorum bazı arkadaşlarda 6 ay önce açılmış konulara bu tür cevaplar veriyorlar sanki yeni bir şey olmuş gibi lütfen böyle şeylerle forumu meşgul etmeyin (yani o konu açarken başlıgı şöyle açsanız olmaz mı -kaonlarda yenilik varmı?- gibi)ben şimdi sizin konu açışınıza bakıp sanki kaonda yenilik varmış gibi düşünüyorum
ve hemen bu boş mesaja bakıyorum. artı kaon ismi artık bitti çünki sunny satın aldı elit firması da cihazlarının yeni ismini finest olarak belirledi bilgine sunulur saygılarımla..........
ewet arkadaşlar konu açarken biraz dikkatli olalım lütfen...Büyük bir şefkle bakıyoruz sonu hayal kırıklığı...bende saygılarımı sunuyorum hepinize...:46:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri