Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eleven Sport HD Hotbird 11488 H 27500 frekansında yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selçuk1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta kontrol edip sonucu yazabilirmisin
    Alıntı mehmetilkay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kanallar gitti bende de. .. 11488 27500 aradım hiçbir kanal bulunamadı diyor ...

yayın var arkadaşlar.11488 H 27500 frekansında ve serverda açık..resim atma imkanım şu anda yok fakat kanallar yerinde duruyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yayın var arkadaşlar.11488 H 27500 frekansında ve serverda açık..resim atma imkanım şu anda yok fakat kanallar yerinde duruyor..
    Teşekkürler..Ben bu frekansdan sinyal alamıyorum sorun bende herhalde binanın merkezi sisteminde sıkıntı var elden bişey de gelmiyor ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ama bizde niye göstermiyor şuan yine şifreli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri