Sayin Arkadaslar,
2 adet Canak takdirdik (80cm) uydu da takdirdik (botech piko 107),
iki gündür uyrasiyorum cikaramadim.
Hotbird´mi Astra`mi.
Bana bi yardimci olsaniz cok sevinirim.
Türk kanalarin hepsi var yalniz sü Almancilar eksik.
Tesekürler
Sayin Arkadaslar,
2 adet Canak takdirdik (80cm) uydu da takdirdik (botech piko 107),
iki gündür uyrasiyorum cikaramadim.
Hotbird´mi Astra`mi.
Bana bi yardimci olsaniz cok sevinirim.
Türk kanalarin hepsi var yalniz sü Almancilar eksik.
Tesekürler
astra 19 uydusunu ayarlamanı tavsiye ederim.alman kanalları bu uydudadır.çogu şifrelidir.
Asra 19 uydusundan randıman alamazsın çanak çapı küçük 120 cm iyi olur hotbirt için bile sıkıntı 80 cm tabi bölgeden bölgeye değişir yer neresi..
aradığın kanallar astra,19 da.......
ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.
Bende Astra'yı tavsiye ederim sana
ic anadolu bolgesi icin Astra anten capi 1.50 cm ile 1.80 cm arasi degisiyor.
arkadaşlar...batı anadolu bölgesinde sanırım 120 santimetre çapında çanak anteni almanya televizyonlarını izlemek astra uydusuna yönlendirilebilinir...free yayınlarla beraber şifreli yayınlarıda seyredebilmek için evinizde internetinizle birlikte paylaşımlı uydu alıcı ve sağlıklı çalışabilen server aboneliği temin edebilirsiniz...şahsen biz card sharing olayını kullanmıyoz fakat iptv mevcut şimdilik 226 dünya televizyonu internet destekli uydu alıcımın üzerinden seyredebiliyom...![]()
hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...
astra kardeşim astra şifre falan yok bilir bilmez konışuyorlar ben izmir bornova'da oturuyorum 8 senedir alman kanallarını hepsini şifresiz normal 80cm lik çanakla izliyorum senin nerde otuduğuna bağlı bir antenciye danış yani demek istediğim şifre yok kolay gelsin kardeşim
Nigde Merkez
Bunun icin 80 cm ile yeterli diyorlar.
Ben Astra 19 bi ayarlayim ne olacak.
Bu sifreli kanallari izlemek icin bir cözümü var mi ki?
Biz Almanyada ayda bikere Internete baglardik sifreli kanallari cözerdik.
Neyse bu bu Forumda yeri degil.
Tessekürler arkadaslara sonucunu bildirecegim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri