İnşallah çıkar da izleriz ya çıkınca sen paylaşırsın cayna bizde faydanalım Beın sportlar fransızca hani onlar dimi ben hot birt de izliyorum ve astra sat ta onları 1 7 kadarlar
Teşekkur: 0
İnşallah çıkar da izleriz ya çıkınca sen paylaşırsın cayna bizde faydanalım Beın sportlar fransızca hani onlar dimi ben hot birt de izliyorum ve astra sat ta onları 1 7 kadarlar
CBC Sport Azerbaycan kanalinin yayin haklarinin aldigi sporlar.
Futbol:
1) Azerbaycan CUP, TOPAZ LIGI
2) Turkiye - CUP
3) Turkiye - Super CUP
4) Italya - Serie A
5) Brazilya - Serie A
6) Netherlands - Eredivisie
7) Rusya - Premier League
8) Ukrayna - Premier League
Tennis:
1) ATP
2) WTA
Basketball:
1) NBA
Volleyball:
1) Turkiye: Division 1 Women
#Not: Kanal Azerbaycana ait ve iki farmatda MPEG2 (SD) ve MPEG4 (HD)*#BISS*sifreli yayin yapacaktir bilginize. Ileri gunlerde kanalin SID ID ve BISS keylerini sizler icin paylasacagiz. Bizi izlemekde devam ediniz
Yayin 16:9 goruntulu HD farmatli olucaktir
Tmm bişey çıkarsa süper lig maçları için paylaşırsın inşallah cayna bizde teşekkür ederiz yane şahsen ben teşekkür ederim hatta şimdide teşekkür ederim
1 ekim tarihiyle HD yayınları başlıyor
Hayırlı uğurlu olsun diyelim ozaman
son gelen haberler; AZ tv,İDMAN tv de1 ekim de HD ye geçicek.resmi sitelerinde böyle bir haber yok.yılbaşına kadar geçicek deniyordu.hangisi gerçek görücez..
Heralde 1ekim doğru olur
Benim düşüncem budur
evet 1 ekimde HD ye geçiş olacak gözüküyor.valla azebeycan uydusu üzerinden maçları HD seyretmek çok iyi olur.spikerin ne dediğini az da olsa anlarız.ilk öğrendiğim kaleye KAPI diyorlar..
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri