Prenses Tacı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Malzemeler
• 1 paket vişne jölesi
• 1 kg süt
• 7 tepeleme çorba kaşığı irmik
• 7 tepeleme çorba kaşığı şeker
• ½ su bardağı çekilmiş fındık
• ½ su bardağı hindistan cevizi
• 1 çay bardağı eritilmiş margarin
• Renkli pasta süsü




Tarif
Hazır vişne jölesini kutusunun üzerinde yazdığı gibi hazırlayın, çukur bir kaba veya kek kalıbına dökerek 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Jöle donarken süt, irmik, şeker ve yağ karışımını orta ısılı ateşte hiç durmadan karıştırarak pişirmeye başlayın.

Karışım kaynamaya başladıktan sonra 2 dk daha ateşte karıştırmaya devam edin. Hafif soğuyan tatlıya çekilmiş fındığı ekleyip iyice karıştırın ve donan jölenin üzerine dökün.

1 gece buzdolabında beklettinten sonra pasta süsü ile süsleyebilirsiniz.

Afiyet Olsun...