BULGUR PİLAVI
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 3 su bardagı bulgur
- 1 domates
- 1 buyuk sogan
- 4 su bardagı et suyu
- 3 yemek kaşıgı tereyag
- 1 yemek kaşıgı zeytınyagı
- 1/2 demet nane
- 1/2 dereotu
- karabiber- tuz - pul biber
4 su bardagı et suyunu tencereye alalım,içine küp dogranan soganları domatesleri ekleyelim,10 dk kaynatalım,yıkadıgımız bulgurları 10 dk sonra etsuyuna ekleyelım suyunu çekene kadar pişirelim,(orta ateşte altı kısık )
piştikten sonra ince kıydıgımız nane ve dereotunu ekleyelim,bir tavada tereyagı erıtıp pul bıberı ekleyelım ve pilava dökelim,karabiber ve tuz ekleyıp karıştıralım,servis yapmadan önce kek kalıbına şekil verelim..


Teşekkur:
Beğeni: 



Yer imleri