Kestaneli Sebze Çorbasý
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Malzemeler:•2 yemek kaþýðý sýzma zeytinyaðý
•1 büyük kuru soðan, yemeklik doðranmýþ
•1 yemek kaþýðý domates salçasý
•1 yemek kaþýðý biber salçasý
•1 kereviz, soyulup küp küp doðranmýþ
•1 havuç, soyulup küp küp doðranmýþ
•10-15 piþmiþ kestane, küp küp doðranmýþ
•3-4 su bardaðý tavuk suyu
•tuz
•karabiber
Hazýrlanmasý:1.Zeytinyaðýný tencerede ýsýtýn. Soðaný ekleyip pembeleþene kadar kavurun. Kavrulunca salçalarý ekleyip 1-2 defa çevirin.
2.Ardýndan sebzeleri ve kestaneleri ekleyip 5-6 dakika daha kavurun. Tavuk suyunu ilave edin. Kaynama noktasýna getirip altýný kýsýn ve sebzeler yumuþayana kadar -yaklaþýk 20 dakika- piþirin. Piþince blendýrdan geçirin. Kývamý çok koyuysa azar azar kaynamýþ su ekleyip birkaç dakika daha kaynatýn.
3.En son tuzunu ve karabiberini ekleyip servis yapýn..


Teþekkur:
Beðeni: 



Yer imleri