Bir tarihte BEYAZ TV ve o frekanstaki kanallar çıkmıyordu,bende senin gibi kafayı yeme durumuna gelmiştim.sıkıntı LNB'de imiş,değiştirdim o frekanstaki bütün kanallar geldi. son çare bunu denemeni tavsiye ederim.kolay gelsin.
Bir tarihte BEYAZ TV ve o frekanstaki kanallar çıkmıyordu,bende senin gibi kafayı yeme durumuna gelmiştim.sıkıntı LNB'de imiş,değiştirdim o frekanstaki bütün kanallar geldi. son çare bunu denemeni tavsiye ederim.kolay gelsin.
Sorunum hala devam ediyor Lnb ayarı canak ayarı yapmama rağmen sorunu cözemedim Lnb yeni 5 - 6 aylık falan diger kanallarda sıkıntı yok Show tv Star Kanal 7 Kanal D atv Ntv spor NTv Fox yayınlarının Sd ve Hd sinyallerini alamıyorum Heralde 100 tl bayılıcaz bayılmışken bide Azerspace icin Canak kurdurayım Tam bayılayım![]()
çanak anten işinde çözüm hiç ummadığın yerlerden çıkıyor.anten kablosuna takılan konnektör bile sorun oluyor bazen..
bilmiyorum ne kadar etkiler apartmandaki canak kurulumu cok kötu nerdeyse canaklar bibrbirine değecek kurulum sorunuda var ama 11747 sebeke arama frekansıda aktif değil bende sinyal gelip gidiyor o yuzden aramada yapamıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri