REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'nin Başkanlık Sistemine İhtiyacı Var Mı?

Katılımcı sayısı
398. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

132 33.17%
  • Hayır

247 62.06%
  • Fikrim Yok

19 4.77%
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiye'nin Başkanlık Sistemine İhtiyacı Var Mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türkiye'nin Başkanlık Sistemine İhtiyacı Var Mı?

Seçimler bitti ve bu haftanın gundem konusu başkanlık tartışmaları başladı sizlere soralım istedik gerçi buna yakın bir anket daha öncede yapmıştık ama bu su an gundemde oldugu için bilgi ve yorumlara ihtiyacımız var yine anket kuralımızda tartışmalara sebebiyet vermemek siyasi gerginligi tırmandırmama adına 2 ci mesaj yazılması yasaktır (Mesajlar silinirse sonradan neden silindi diye sitem etmeyin )yorumları ve düşünceleri bekliyoruz bakalım nasıl bir sonuc çıkacak? Anket 30.11.2015 tarihine kadar sürecektir.

Anket Kuralları;
    -Bir uyenin konuya sadece 1 mesaj yazma hakkı vardır. Yazacagınız mesajınızı sonradan düzeltme sansınız yoktur
    -Başka bir uyenin mesajını alıntı yapmayın sonucta forumda tum herkes 2 ci mesaj yasak oldugu için size cevap veremez sadece ne düşünüyorsnuz açıkca yazabilirsiniz kimse size şu bu niye yazdın diye birşey söyleme şansı olmaz izin vermeyiz şimdiden teşekkurler
    Konu Editor tarafından (04-11-2015 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede Başkanlık sistemine ihtiyaç yok,Başkanlık sistemine ihtiyacı olan var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başkanlık sistemi zaten gundeme oturdu referandum falan olacak sanırım. Halkımız bu olayı tam anlasada anlamasada buyuk ihtimal evet cıkacaktır sayın cumhurbaşkanıda başkan olacaktır. % 49 ile seçilen başbakan bu durumda ne oluyor onuda tam olarak bilmiyorum ben başbakanın yerinde olsam hiç bu konuyu gundeme bile getirmezdim ama tabi ne derece istiyordur bu durumu bilinmez cunki 5 aylık seçim döneminde cok fazla sözetmemişti sanırım .Ne biçim ülkeyiz seçim bitiyor yine bir kaos ortamı oluyor tek başına iktidar oldu diye 2.75 inen dolar bu başkanlık seçimine ülke durumu sıcak bakmadığı ve tedirgin oldugu için tekrar 2 84 lere cıkardı ben anlamıyorum ya gerçekten

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk kez kameralar karşısına çıktı. Konuşmasında terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Kalın, Başkanlık sistemi tartışmaları ile ilgili de konuştu. Kalın; “Başkanlık sistemi ile ilgili referandum yapılabilir.” dedi.
    1 Kasım seçimlerine ilişkin konuşan İbrahim Kalın “Terörle mücadele konusunda 7 Haziran seçimlerinden sonra olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinden sonra da gündemimizde olmaya devam edecek. İster DAİŞ olsun ister PKK olsun operasyonlarımız devam edecektir. PKK’nın terör siyasetine, ona şirinleştirmeler yapılmasına izin verilmeyecektir. 1 Kasım seçim sonuçlarınından biri de bu olmuştur. Teröre sırtına dayayanların, siyaset yaptıklarını zannedenlerin hesapları boşa çıkmıştır.” dedi.
    BAŞKANLIK İÇİN REFERANDUM SİNYALİ!

Başkanlık sistemi tartışmalarına da değinen Sözcü Kalın, referandum sinyali verdi.
    Kalın “Bu konu Sayın Cumhurbaşkanımızın gündeme getirdiği bir konudur. Bu şahısla ilgili bir konu, sayın Tayyip Erdoğan’ın kendi geleceği ile ilgili bir durum değildir. Anayasal olarak da güçlü bir liderdir, zaten tarihe de geçmiştir. Türkiye’deki sistem daha işler hale nasıl gelir tartışması Türkiye için verimli bir tartışmadır. Bizim için uygun olan model hangisidir, 1 Kasım seçim sonuçları da dikkate alarak, tekrar bir değerlendirmesi yapılabilir. Ama bizim bu konuda Türkiye’ye lig atlatma konusunda düşüncemiz nettir. Türkiye’nin ihtiyaçları hedefleri konusunda en uygun model hangisidir bunun üzerinde tartışma devam etmelidir, devam da edecektir. Başkanlık sistemi ile ilgili referandum yapılabilir.” diye konuştu.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN

S.A.Bu anketin sonucu bir önceki koalisyon anketine yakın bir sonuç çıkacaktır ama başkan Recep Tayyip ERDOĞAN olacaktır ALLAH'ın izniyle inşaALLAH.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam siz bir şeyi anlamıyorsunuz.
    Biz Ak partiye oy veren çoğunluk şöyle düşünüyor çok açık ve net Recep Tayyip ERDOĞAN BAşkan olacak başka yolu yok.
    Ülkede fakirlik var deniyor. Her aileye bir kere yardımlar yapılıyor özürlü olan eve yardım veriliyor.
    Evde torununa bakan anneanne babaanne bakım ücreti alıyor hatta emekli oluyor.
    Terör var deniyor inşallah onuda bu parti çözecek. Çünkü başta çok kararlı bir lider var.
    Siz burada diyorsunuzki Ahmet Davutoğlu seçildi başkanlığı neden erdoğana bıraksın biraz diş çıkarsın ortalığı karıştırsın ancak unutulmamalı ki başbakanlığı ona ERDOĞAN bıraktı geride alabilir.
    Bu dşüncelerle ve bu muhalafetle bu iktidar 2023 ve daha uzun yıllar gider.
    Muhalefet önce kaçak saray demekten vaz geçmeli halkta bir karşılığı yok.
    Cumhurbaşkanınada saygı göstermeleri gerekir eğer halka ulaşmak istiyorlarsa.
    Konu Editor tarafından (04-11-2015 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesaja alıntı yapmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekses evt var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben fikrim yok olarak oyladım bakalım ileride ne olur bilinmez. Sadece hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başkanlık sistemiyle daha özgürlüklerin ve hukusal alanlar genişler.Halk ile bütünleşme daha güzel olur

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri