Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çıkarmı?

Katılımcı sayısı
907. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

546 60.20%
  • Hayır

361 39.80%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çıkarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekbasına cıksında hangisi olursa olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hazirandaki seçimin tekrarı olacak bana göre değişen birşey olmadı olan vatana millete oldu ne parilere birşey oldu ne bakanlara ne milletvekilerine nede oylara

tüyü bitmemiş o askerlerimize oldu evlerine acı düşem ailelere oldu .ne olacagı ise olsun artık ta bir daha şehitler falan ölmesin
    Bu sözler hosuma gitti alinti yaptim. 6 Haziran tekranacaktir. Olan yine Millete olacaktir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu seçimden AKP tek başına iktidar olarak çıkamaz, o devir bitti maalesef %37 falan alırsa şükretsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cıkar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ankette "Hayır" oyu kullandım. ancak tabi ki de koalisyon olacak çünkü; hala bazı vatandaşlarımız malum partiye oy veriyor ve sempati besliyor ve karşı düşünceye sahip vatandaşlarımızda, "ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN" verdiği kimliği beğenmeyip başka kimliklere hasret kaldığından sözüm ona kendisini temsil ettiğini düşündüğü ve diktatör anayasasında da parti konumunda bulunan illegal örgüte sempati beslemekte ve bu illegal örgüte oy vermektedir (kimlerden bahsettiğimi mutlaka anlamışsınızdır tabi "beyniniz yıkanmadıysa!") ve yine kimlik arayışında bulunan vatandaşlarımızın arasında bazı muhafazakar vatandaşlarımız yine kendisini temsil ettiğini düşündüğü o malum partiye oy vermekte ve hatta sempati beslemektedir. İşte bu yüzden bu seçimde de muhtemelen koalisyon çıkacak. Ama ben şunu çok iyi biliyorum ki; bizler tıpkı elimizde bulunan faturanın son ödeme tarihini bekleyip, o son gün geldiğinde gidip faturasını ödeyen ve yine normal yaşantısına devam eden bir toplum olduğumuzdan. Bu gidişata da bir gün dur diyeceğiz. çünkü biz imkanımız el verdiği sürece hiçbir zaman faturamızı ödememezlik yapmayız. Yalnız bu defa ufak bir fark var. Faturayı biz ödemeyeceğiz ülkemizi bu hale getirenler ödeyecek. Yani faturayı bu defa biz ödeteceğiz. Sayıları az da olsa, ülkemizde benim gibi düşünen insanlarında var olduğunu biliyorum ve bu da bana bir bir şeylerin değişeceği konusunda ilham ve mutluluk veriyor.

Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hi pls help me

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuç ne olursa olsun tek bu deyismiyecek
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çıkmaz gene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tek başına iş başına gelecek tek parti var azınlık istesede istemesede bu olacak maalesef üzgünüm.
    Siz nasıl bir uyesiniz konudaki 2 ci mesajınız siliniyor deniliyorki konuya yazmayın banınınız tekrar acılıyor tekrar konuya yazıyorsunuz amacınız nedir bir söyleyinde bizde bilelim?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri