REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çıkarmı?

Katılımcı sayısı
907. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

546 60.20%
  • Hayır

361 39.80%
Sayfa 1/6 123456 SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çıkarmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çıkarmı?

Biz anketler yaparız anketlerin % 90 genelde dogru cıkar sizlerin verdigi oylarlada bunu kanıtlıyor seçime az zaman kaldı şu parti bu parti diye sormayacam size göre 1 kasımda KOALİSYON yine çıkarmı tek başına iktidarlık dönemi sona mı erdi oy ve yorumlarınızı bekliyoruz?

Konuya mesaj yazanların 2 ci mesaj yazması yasaktır.Yazılan 2 ci mesaj silinecektir.
    Konu Editor tarafından (11-10-2015 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akşam yatıp,sabah kalktığımızda neyle karşılaşacağımızı bilmediğimiz,önümüzü göremediğimiz bir Türkiyede bu sorunun cevabını vermek zor aslında.
    benim görebildiğim 1 kasım seçimlerinde gene 4 partili bir meclis olacak ve koalisyonsuz tek başına iktidar çıkmayacak.bunu yandaş araştırma şirketleri bile kabul ediyor.
    sonuç olarak bugünkü iktidar koalisyonu kurmaya mecbur kalacak ve ömrü uzun olmayan bir hükümet olacak.benim düşüncem bu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben istemem tek olsun bu chp mhp akp olur fark etmez daha once bunlar toplanip kuramadikarsa bu saatten sonrada kurmasin tukurduklerini yalamasinlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek başına iktidar gorunmuyor suan anket firmalalarının yaptıgı anketlerde koalisyon gorunuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede tek başına iktidar olmayacak koalisyona gider gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hazirandaki seçimin tekrarı olacak bana göre değişen birşey olmadı olan vatana millete oldu ne parilere birşey oldu ne bakanlara ne milletvekilerine nede oylara

tüyü bitmemiş o askerlerimize oldu evlerine acı düşem ailelere oldu .ne olacagı ise olsun artık ta bir daha şehitler falan ölmesin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AKP tek başına olmasada AKP MHP koaLisyonu kesin gibi gözüküyor tabi bu benim görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasım seçiminde akp tek başına kesinlikle iktidar parti olamayacak ve chp ile koalisyon hükümeti kurmak zorunda kalacak benim görüşüm...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Akpartı tek başına iktidar olur dogu bukeyz kararını deyiştirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugünden itibaren artık TÜRKİYE'de tek parti olarak hükümetin kurulması kesinlikle çok zor. akp hileyle tek parti çıkarsada hiç şaşırmam.
    LEBEN ?

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri