Bence tek başına koalisyon çıkmazsa bundan sonra Türkiyede kaos çıkar.Bu günler daha iyi günleriniz.Bu günleri mumla ararsınız artık.
Evet
Hayır
Bence tek başına koalisyon çıkmazsa bundan sonra Türkiyede kaos çıkar.Bu günler daha iyi günleriniz.Bu günleri mumla ararsınız artık.
Ne yazık ki koalisyon gözüküyor olan da vatandaşa oluyor
Bence tek başına işbaşına olacak % 44 olacak.
hertarafımız ateş çenberi inşallah tek bir parti iktidar olur şimdiden faizler %30larda koalisyon olursa bir çoval şeker kesin 250 tl olur
Konuya cevap yazanlar lütfen 2 ci kez msj yazmasın.Sonra olay siyasi konulara dönüyor konu kapanıyor
LÜTFEN.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
7 haziran seçimlerinden sonra tarafsı gözle baktımda, en dik duran, en mantıklı ve millet için vatan için en ciddi konuşan kişi, kılıçdaroğlu.
İlk zamanlar ciddiyetsiz gelirdi gözüme ama şuan baya ciddi tavırlar içerisinde.
Koalisyon olmasını şahsen istemem ama yine olacak gibi görünüyor.
Umarım tek parti yeterli sayıya ulaşır, hangisi olursa olsun diyemiyorum artık.
chp yada mhp olması, bundan sonraki gidişat için faydalı olur.
önce Türkiye..
1 Kasım seçimlerinden sonra
a)Bu ülkede vatandaşın ötekileştirilmesi son bulacak
b)Savcı ve yargıçlar bir hukuk düzeni içinde görev yapacak
c)Polis,iktidarın değil devletin polisi olarak çalışacak.
d)Bir kaç torba kömür v e kuru bakliyat dağıtarak oy avcılığı son bulacak
e)Rüşvetçiler,rantiyeciler,kuraldışı ihalelerle devletten iş alıp ta üzerine yatanlar,sonra da bu milletin ..mına koyacağız diye meydan okuyanlar,orman arazilerini imara açıp zenginleşen ve sit alanlarına yazlık villa kondurup haktan,hukuktan bahsedip "müslüman adam,inançlı adam"yutturmacası son bulacak,12 yılda 10 gemi sahibi olmanın kaynağı sorulacak,
f)Birileri bu ülkede yalan-dolan devrinin kapandığını sonunda anlayacak.
Yönetim nasıl oluşursa oluşsun,halkın gözü yöneticilerin üzerinde olacak...![]()
Arkadaşlar 2 adet mesajı sildim, lütfen 2. Mesajı atmayalım.
parlamentoya 4 parti girerse koalisyon kaçınılmaz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri