Bence tek baþýna koalisyon çýkmazsa bundan sonra Türkiyede kaos çýkar.Bu günler daha iyi günleriniz.Bu günleri mumla ararsýnýz artýk.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bence tek baþýna koalisyon çýkmazsa bundan sonra Türkiyede kaos çýkar.Bu günler daha iyi günleriniz.Bu günleri mumla ararsýnýz artýk.
Ne yazýk ki koalisyon gözüküyor olan da vatandaþa oluyor
Bence tek baþýna iþbaþýna olacak % 44 olacak.
hertarafýmýz ateþ çenberi inþallah tek bir parti iktidar olur þimdiden faizler %30larda koalisyon olursa bir çoval þeker kesin 250 tl olur
Konuya cevap yazanlar lütfen 2 ci kez msj yazmasýn.Sonra olay siyasi konulara dönüyor konu kapanýyor
LÜTFEN.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
7 haziran seçimlerinden sonra tarafsý gözle baktýmda, en dik duran, en mantýklý ve millet için vatan için en ciddi konuþan kiþi, kýlýçdaroðlu.
Ýlk zamanlar ciddiyetsiz gelirdi gözüme ama þuan baya ciddi tavýrlar içerisinde.
Koalisyon olmasýný þahsen istemem ama yine olacak gibi görünüyor.
Umarým tek parti yeterli sayýya ulaþýr, hangisi olursa olsun diyemiyorum artýk.
chp yada mhp olmasý, bundan sonraki gidiþat için faydalý olur.
önce Türkiye..
1 Kasým seçimlerinden sonra
a)Bu ülkede vatandaþýn ötekileþtirilmesi son bulacak
b)Savcý ve yargýçlar bir hukuk düzeni içinde görev yapacak
c)Polis,iktidarýn deðil devletin polisi olarak çalýþacak.
d)Bir kaç torba kömür v e kuru bakliyat daðýtarak oy avcýlýðý son bulacak
e)Rüþvetçiler,rantiyeciler,kuraldýþý ihalelerle devletten iþ alýp ta üzerine yatanlar,sonra da bu milletin ..mýna koyacaðýz diye meydan okuyanlar,orman arazilerini imara açýp zenginleþen ve sit alanlarýna yazlýk villa kondurup haktan,hukuktan bahsedip "müslüman adam,inançlý adam"yutturmacasý son bulacak,12 yýlda 10 gemi sahibi olmanýn kaynaðý sorulacak,
f)Birileri bu ülkede yalan-dolan devrinin kapandýðýný sonunda anlayacak.
Yönetim nasýl oluþursa oluþsun,halkýn gözü yöneticilerin üzerinde olacak...![]()
Arkadaþlar 2 adet mesajý sildim, lütfen 2. Mesajý atmayalým.
parlamentoya 4 parti girerse koalisyon kaçýnýlmaz.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri