tekbasýna cýksýnda hangisi olursa olsun
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
tekbasýna cýksýnda hangisi olursa olsun
Bu seçimden AKP tek baþýna iktidar olarak çýkamaz, o devir bitti maalesef %37 falan alýrsa þükretsin.
evet cýkar..
Bu ankette "Hayýr" oyu kullandým. ancak tabi ki de koalisyon olacak çünkü; hala bazý vatandaþlarýmýz malum partiye oy veriyor ve sempati besliyor ve karþý düþünceye sahip vatandaþlarýmýzda, "ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN" verdiði kimliði beðenmeyip baþka kimliklere hasret kaldýðýndan sözüm ona kendisini temsil ettiðini düþündüðü ve diktatör anayasasýnda da parti konumunda bulunan illegal örgüte sempati beslemekte ve bu illegal örgüte oy vermektedir (kimlerden bahsettiðimi mutlaka anlamýþsýnýzdýr tabi "beyniniz yýkanmadýysa!") ve yine kimlik arayýþýnda bulunan vatandaþlarýmýzýn arasýnda bazý muhafazakar vatandaþlarýmýz yine kendisini temsil ettiðini düþündüðü o malum partiye oy vermekte ve hatta sempati beslemektedir. Ýþte bu yüzden bu seçimde de muhtemelen koalisyon çýkacak. Ama ben þunu çok iyi biliyorum ki; bizler týpký elimizde bulunan faturanýn son ödeme tarihini bekleyip, o son gün geldiðinde gidip faturasýný ödeyen ve yine normal yaþantýsýna devam eden bir toplum olduðumuzdan. Bu gidiþata da bir gün dur diyeceðiz. çünkü biz imkanýmýz el verdiði sürece hiçbir zaman faturamýzý ödememezlik yapmayýz. Yalnýz bu defa ufak bir fark var. Faturayý biz ödemeyeceðiz ülkemizi bu hale getirenler ödeyecek. Yani faturayý bu defa biz ödeteceðiz. Sayýlarý az da olsa, ülkemizde benim gibi düþünen insanlarýnda var olduðunu biliyorum ve bu da bana bir bir þeylerin deðiþeceði konusunda ilham ve mutluluk veriyor.
Saygýlarýmla.
hi pls help me
goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
4 sabit antenle humax 5400 ze
Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý
Nasýl yani
çýkmaz gene
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri