Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çýkarmý?

Katýlýmcý sayýsý
907. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

546 60.20%
  • Hayýr

361 39.80%
Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: 1 KASIMDA Yine Koalisyon Çýkarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tekbasýna cýksýnda hangisi olursa olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hazirandaki seçimin tekrarý olacak bana göre deðiþen birþey olmadý olan vatana millete oldu ne parilere birþey oldu ne bakanlara ne milletvekilerine nede oylara

tüyü bitmemiþ o askerlerimize oldu evlerine acý düþem ailelere oldu .ne olacagý ise olsun artýk ta bir daha þehitler falan ölmesin
    Bu sözler hosuma gitti alinti yaptim. 6 Haziran tekranacaktir. Olan yine Millete olacaktir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu seçimden AKP tek baþýna iktidar olarak çýkamaz, o devir bitti maalesef %37 falan alýrsa þükretsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet cýkar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu ankette "Hayýr" oyu kullandým. ancak tabi ki de koalisyon olacak çünkü; hala bazý vatandaþlarýmýz malum partiye oy veriyor ve sempati besliyor ve karþý düþünceye sahip vatandaþlarýmýzda, "ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN" verdiði kimliði beðenmeyip baþka kimliklere hasret kaldýðýndan sözüm ona kendisini temsil ettiðini düþündüðü ve diktatör anayasasýnda da parti konumunda bulunan illegal örgüte sempati beslemekte ve bu illegal örgüte oy vermektedir (kimlerden bahsettiðimi mutlaka anlamýþsýnýzdýr tabi "beyniniz yýkanmadýysa!") ve yine kimlik arayýþýnda bulunan vatandaþlarýmýzýn arasýnda bazý muhafazakar vatandaþlarýmýz yine kendisini temsil ettiðini düþündüðü o malum partiye oy vermekte ve hatta sempati beslemektedir. Ýþte bu yüzden bu seçimde de muhtemelen koalisyon çýkacak. Ama ben þunu çok iyi biliyorum ki; bizler týpký elimizde bulunan faturanýn son ödeme tarihini bekleyip, o son gün geldiðinde gidip faturasýný ödeyen ve yine normal yaþantýsýna devam eden bir toplum olduðumuzdan. Bu gidiþata da bir gün dur diyeceðiz. çünkü biz imkanýmýz el verdiði sürece hiçbir zaman faturamýzý ödememezlik yapmayýz. Yalnýz bu defa ufak bir fark var. Faturayý biz ödemeyeceðiz ülkemizi bu hale getirenler ödeyecek. Yani faturayý bu defa biz ödeteceðiz. Sayýlarý az da olsa, ülkemizde benim gibi düþünen insanlarýnda var olduðunu biliyorum ve bu da bana bir bir þeylerin deðiþeceði konusunda ilham ve mutluluk veriyor.

Saygýlarýmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hi pls help me

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuç ne olursa olsun tek bu deyismiyecek
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    goldmaster sg2100 disegc motorlu 110 cm çanakla 90 East den 34.5 West kadar 46 adet uydu dreambox hd 800 se orijinal
    4 sabit antenle humax 5400 ze

Uydular.90.85.74.70.68.66.62.60.54.53/52.5/52.50.46.45.42.39.36.33.32.31.30.28.26.23.21.19.16.13.10.9.7.5.3.1.dogu
    34.30.22.20.15.14.8.7.4.3.01. batý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Nasýl yani

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çýkmaz gene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tek baþýna iþ baþýna gelecek tek parti var azýnlýk istesede istemesede bu olacak maalesef üzgünüm.
    Siz nasýl bir uyesiniz konudaki 2 ci mesajýnýz siliniyor deniliyorki konuya yazmayýn banýnýnýz tekrar acýlýyor tekrar konuya yazýyorsunuz amacýnýz nedir bir söyleyinde bizde bilelim?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri