Katlimin arkasínda kimin oldugu herkes tarafindan bilinmektedir, bir takim alcak Medya grubu olaylari bilerek isteyerek degistirmekte baska yöne yönlendirmektedir,bunun hesabini bir vereceklerdir.
Katlimin arkasínda kimin oldugu herkes tarafindan bilinmektedir, bir takim alcak Medya grubu olaylari bilerek isteyerek degistirmekte baska yöne yönlendirmektedir,bunun hesabini bir vereceklerdir.
Bu ne saçma bir konu siz kime diktatör ve hangi halkın barış istediğini söylüyorsunuz PKK ya her konuda destek veren şahıslar mı barış istiyor ben PKK nın kendi tv sinden izledim akşam Ankara dan 3G bağlantı yapıp kürt vatandaşlarının devlete nasıl karşı olduklarını dinlettiler.
Siz neden bahsediyorsunuz?
bekliyorum vatandaşın ağzı köpürerek açtığı bu konuyu sevgili forum adminleri ne zaman silecekler...konu hacı hoca olsaydı çoktan uçurmuşlardı....
CİMBOMLU
Biz medeni insanlarız merak etmeyin şimdi eve geldim bakıyordum ne değil ne değil diye sizi akp sempatizanız olmanız ragmen hiç bir mesajınıza mudale etmedik akp ile kalkıp akp ile yatıyorsunuz bunu biliyoruz akp nin başındakiler siz kadar korumaz bizde zamanında akp ye oy verdik bu kadar takım tutar gibi elinize çekirdek alııpta izlemeyin yahu ayıptır ya bizi neyle sucluyorsunuz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ne yapalım alçak pkk yı ve onun uzantısı olan hdp yi mi savunalım.
Biz pkk yımıı savunuyoruz veya hdpymi savunuyoruz uyenin biri konu açmış bunu yöneticiler görmemiş olabilir sürekli sitede 7-24 online değiliz sonucta hiç bir yoneticide burada maaş almıyor gonül birliligi ile birşeyler yapıyoruz burası siyaset forumu değil bu siteyi ne akp ne chp ne mhp nede diğer partiler ilgilendiri sitenin gidiş hattı açısından KONULAR SİYASİ SATAŞMAYA girdigi an kapanır
Bu konuda oldugu gibi Konu kapanmıştır.
Konu Editor tarafından (11-10-2015 Saat 03:15 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri