Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/25 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425 SonSon
248 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Redline TS 4000 fullhd iptv Hazır Kanal Listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TŞK

Alıntı KOCOGLU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    direk flasha yukle redlineye tak iptv bas sonra ok sonrada info tuşuna bas gör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kanal listesi guncel listemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart liste hakkında

ts 2500 kullanıyorum ama ip listesi kendi ip listemi ekleyebiliyor muyum ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı KOCOGLU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    direk flasha yukle redlineye tak iptv bas sonra ok sonrada info tuşuna bas gör
    KARDEŞİM KANALLARI AÇAMADIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı yenı yazılım hatalı eskı yazılıma dönebılıyormuyuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler deneyecegim umarim basarili olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı EricCartman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline'ı aradım ve teknik servis ile görüştüm. Bu yazılımda (V19.06) USB'deki IPTV listesine ulaşma özelliğini kapatmışlar. Sebebini sorduğum zaman başka firmalar bu özelliği kopyaladığı için dedi. Ne alaka anlayamadım...Bir sonraki yazılımda muhtemelen düzeltileceğini, ne zaman çıkacağı konusunda ise 1 hafta da olabilir 1 ay da diye cevap verdi yetkili. Artık ne kadar yetkili ve bilgiliydi bilmiyorum ama bu şekilde bilgiler verdi...Redline fena saçmaladı. Sanırım uydu alıcıyı değiştirmenin zamanı geldi...
    arkadaşlar bılıyorsunuz redline ts serisine son yazılım yuklendıgınde iptv linki gıremez ve izleyemez olmuştuk.
    elimde iptv abonelıgı oldugu halde giriş yapıp izleyemez hale gelmıştım.
    olayı şöyle çözdum:
    önce xtream yazan bölümü tıklıyorum
    karşıma çıkan bölume servıs saglayıcıdan aldıgım url kullanıcı adı ve şifreyı gırıyorum butun kanallar karşımda
    olay bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olay bu
    Olay bu da biz de username password yok. Sadece IPTV listesi var. Olay bu olmuyor o zaman...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı EricCartman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Olay bu da biz de username password yok. Sadece IPTV listesi var. Olay bu olmuyor o zaman...
    netıcede parasıyla ıptv almış kullanamayanların işi halloldu sırada sizin problemı çözmek kaldı

Sayfa 18/25 İlkİlk ... 8910111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri