Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: CBC SPORT HD 1 Kasımdan itibaren yayınlarına başlıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabaha karşı Atlanta & Miami NBA maçı vardı şifresizdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an şifresiz yayın yapıyor şifreye girerse şu kodları bir denemek gerek

CBC Sport HD

CW: 10 28 AC E4 EB 44 73 A2
    dreambox ta nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Frekansda sinyal var Ama Video Yok uyarısı alıyorum Sizdede Aynımı Arkadaslar ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heRqeLe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Frekansda sinyal var Ama Video Yok uyarısı alıyorum Sizdede Aynımı Arkadaslar ?
    kanalı sil frekansı tekrar tarat CBC_Sport_HDtv olarak ekrana çıkar arkadaşım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanalı sil frekansı tekrar tarat CBC_Sport_HDtv olarak ekrana çıkar arkadaşım.
    yaptım ama aynı sorun var kanal şifrelimi şuan acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heRqeLe Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaptım ama aynı sorun var kanal şifrelimi şuan acaba ?
    11135 H 27500 bu frekansta yayın var şifresiz..
    11175 H 27500 bu frekansta da CBC SPORT var fakat senin deiğin gibi video yok yazıyor..

Konu cayna tarafından (05-11-2015 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cayna Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11135 H 27500 bu frekansta yayın var şifresiz..
    11175 H 27500 bu frekansta da CBC SPORT var fakat senin deiğin gibi video yok yazıyor..

Peki tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayında ve frekansta sıkıntı yok

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu azeri uydusunu led tv bağlamış olsam içinde gömülü hd reciver olanlara acaba bu tv lerde biss şifresini açıcak sistem varmı arkadaşlar ? yoksa illaki harici bir uyumlu cihazmı almam gerekiyor ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu azeri uydusunu led tv bağlamış olsam içinde gömülü hd reciver olanlara acaba bu tv lerde biss şifresini açıcak sistem varmı arkadaşlar ? yoksa illaki harici bir uyumlu cihazmı almam gerekiyor ?
    bende Vestelin Ld tvsi var Hd li sıkıntı yasamadım Şimdiye kadar Biss özelliğinde yanlız bi kac qundur Sıkıntım var DiseqC Switch bagladım az sıkıntı yasıyorum

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri