Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Seçim Sonucları ÖZEL- YORUMLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben AKP'ye oy vermedim. ama akp partisine bağlı olan herkesi kutlarım çok iii çalışmışlar, vatan millete hayırlı uğurlu olsun. devlet bahçeli AKP ile uzlaşsaydı çok daha iyi olacağı kanısındayım. nerdeyse baraj altında kalıyordu. yüzde 14. çok az bir potansiyel. hdp çuvalladı. hdp geçen seçimden 1 milyon az oy aldı. ilk ve son söyleyeceğim vatana millete hayırlı olsun. allah nedamet vermesin. hayırlı uğurlu olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Cumhuriyetine hayırlı olsun seçimler.
    Bence herhangibir muhalafet parti liderinin istifa etmesine gerek yok..yaşadığımız toplumsal acı olaylarda çalışmayan istifa konusu..seçim sonuçları neticesinde gündeme gelmesi anlamsız..iki muhalefet lideride bana göre dürüst insanlar oturdukları koltuğu haketmediklerine inanıyorlarsa zaten bırakırlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bal tutan parmağını yaladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemize hayırlı ugurlu olur inşaallah temennimiz iyi olmasıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatana milet hayırlı ugurlu olsun İNŞALLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonraki süreç Milletin faydasına olur inşallah.
    Bugun itibari ile devlet bahçeli ve kılıçdaroğlunu tereddütsüz istifa etmesi gerekirdi.
    Bunca oy veren var, sonuç bu şekilde çıkıyorsa, özellikle mhp neredeyse baraj altında kalacakken zor kurtarıyorsa, derhal istifa etmeliler. Ama bu ülkede istifa mekanizması ne yazıkki yok.
    Onca şehit, ona madenci öldü, patlamalar oldu siviller öldü, istifa eden olmadıysai bu iki isim ömrübillah istifa etmez.

Önümüzdeki en az 8 sene boyunca AKP hükümeti tek parti olarak devam eder.
    Ülkemize hayırlı olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 istifa onur işidir.

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bundan sonraki süreç Milletin faydasına olur inşallah.
    Bugun itibari ile devlet bahçeli ve kılıçdaroğlunu tereddütsüz istifa etmesi gerekirdi.
    Bunca oy veren var, sonuç bu şekilde çıkıyorsa, özellikle mhp neredeyse baraj altında kalacakken zor kurtarıyorsa, derhal istifa etmeliler. Ama bu ülkede istifa mekanizması ne yazıkki yok.
    Onca şehit, ona madenci öldü, patlamalar oldu siviller öldü, istifa eden olmadıysai bu iki isim ömrübillah istifa etmez.

Önümüzdeki en az 8 sene boyunca AKP hükümeti tek parti olarak devam eder.
    Ülkemize hayırlı olsun.
    S.A.Editör beyefendinin bir ay boyunca yapmış olduğu referandum boyunca başta kendisi olmak üzere yapmış oldukları hakaretler dolasıyle sorumlu kişilerin istifa etmeleri gerekmezmi?enazından diğer hakaret eden kişilerin özür dilemeleri gerekmez mi? dua ile.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    S.A.Editör beyefendinin bir ay boyunca yapmış olduğu referandum boyunca başta kendisi olmak üzere yapmış oldukları hakaretler dolasıyle sorumlu kişilerin istifa etmeleri gerekmezmi?enazından diğer hakaret eden kişilerin özür dilemeleri gerekmez mi? dua ile.AEO.
    Kime ne hakaret ettik laf sokmayın ne istifasndan bahsediyorsunuz herkese acık bir ankette 2 ci msj yazmasını silmek hakaret mi oluyor begenmiyorsanıız girmezsiniz siteye ben sizin rakip partinizmiyim bizi ilgilendiriyormu biz uydudan kanallar atılıyor diye konu acıyoruz olayı partizanlıga getiren sizlersiniz siz ve sizin gibi düşünenler ne cemaatçi olmadıgımız kaldı ne chp ci olmadıgımız kaldı fikirlere saygı duyun burası bir uydu forum sitesi ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili EDİTÖR arkadaşımız daha konuyu açarken saygılı yazalım diye uyarıyor. Siz ise hakaretten bahsediyorsunuz. Bu nasıl bir öngörüdür anlamak mümkün değil.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri