Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: Seçim Sonucları ÖZEL- YORUMLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı admo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili EDİTÖR arkadaşımız daha konuyu açarken saygılı yazalım diye uyarıyor. Siz ise hakaretten bahsediyorsunuz. Bu nasıl bir öngörüdür anlamak mümkün değil.
    Hocam adamların bahsettigi Anket konusuda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kimin msjı silmişiz kime hakaret etmişiz bana biri göstersin

Konuda yazanları silmedik sadece 2 ci kez msj yazmayın dedik tartışma oluyor diye iktidar partisi kendisi bile bilmiyordu bu kadar oy alacagını 10 tane anket firması cuvallamış biz demokratik anket yaptık 1 tane oynama yaptıysak en adi serefsizim bu kadarda acık konusuyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olur İnsallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah seçim vaatleri yerlerine gelir ve istikrar ve ulke içindeki huzur ortamı devam eder inş.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar burada seçimle ilgili yorum yapacağımıza birbirimize giriyoruz. Editör arkadaş kimseye hakareti olmadı kurallar gereği 2 yazılan mesajı sildi. O ankette bende mesaj sildim. Bunu yapmaktaki amacımız şuan buradaki durumun orada olmaması içindi yani milletin birbirine sataşmaması için. Burada herkesin siyasi görüşleri farklı benimde görüşlerim buradaki bir kaç yönetici arkadaşlarımın görüşleriyle uyuşmuyor ama biz kendi aramızda bile bir birimizle tartışıp kavga etmiyoruz. Burada sanal ortamda dahi anlaşamıyorsak bu bağzılarının işine geliyor. Yani kardeşi kardeşe kırdırıyorlar. Bundada çok başarılı oluyorlar maalesef. Birbirimizi tutacağımıza birbirimizi yiyoruz. Yazık çok yazık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burda kimse kimseye hakaret edemez. Görevli yada üye olsun farketmez böyle bir durum olursa üye yada görevli olsun gereğini bizzat Adminler olarak yaparız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Forum anketinin şartları belliydi ama yinede o konuda bence esnek bile davranıldı. Bu konuda bile böyle yazabildiğinize göre gayet demokratik olarak hakkınız alabiliyorsunuz. Ama burda diğer üye yada görevli arkadaşlarımıza böyle ithamlarda bulunursanız gereğide aynen yapılır.

Burda biz birmizi kırar geçeriz ama siyasetçiler hayatlarına olduüğu gibi devam eder. Ülkemizde kardeş kardeşi bu nedenle öldürüyor.

Bu gibi ithamlarda bir daha bulunmayın bu ilk ve son uyarıdır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forum yönetimi bana bir hafta niye ceza verdi acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forum yönetimi bana bir hafta niye ceza verdi acaba.
    Nedensiz birşey yoktur

Konu kapanmıştır yeterli açıklamalar ve yorumlar oldugu için

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri