hayýrlý olsun
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
hayýrlý olsun
Ben AKP'ye oy vermedim. ama akp partisine baðlý olan herkesi kutlarým çok iii çalýþmýþlar, vatan millete hayýrlý uðurlu olsun. devlet bahçeli AKP ile uzlaþsaydý çok daha iyi olacaðý kanýsýndayým. nerdeyse baraj altýnda kalýyordu. yüzde 14. çok az bir potansiyel. hdp çuvalladý. hdp geçen seçimden 1 milyon az oy aldý. ilk ve son söyleyeceðim vatana millete hayýrlý olsun. allah nedamet vermesin. hayýrlý uðurlu olsun.
LEBEN ?
Türkiye Cumhuriyetine hayýrlý olsun seçimler.
Bence herhangibir muhalafet parti liderinin istifa etmesine gerek yok..yaþadýðýmýz toplumsal acý olaylarda çalýþmayan istifa konusu..seçim sonuçlarý neticesinde gündeme gelmesi anlamsýz..iki muhalefet lideride bana göre dürüst insanlar oturduklarý koltuðu haketmediklerine inanýyorlarsa zaten býrakýrlar..
bal tutan parmaðýný yaladý
ülkemize hayýrlý ugurlu olur inþaallah temennimiz iyi olmasýdýr
vatana milet hayýrlý ugurlu olsun ÝNÞALLAH
bundan sonraki süreç Milletin faydasýna olur inþallah.
Bugun itibari ile devlet bahçeli ve kýlýçdaroðlunu tereddütsüz istifa etmesi gerekirdi.
Bunca oy veren var, sonuç bu þekilde çýkýyorsa, özellikle mhp neredeyse baraj altýnda kalacakken zor kurtarýyorsa, derhal istifa etmeliler. Ama bu ülkede istifa mekanizmasý ne yazýkki yok.
Onca þehit, ona madenci öldü, patlamalar oldu siviller öldü, istifa eden olmadýysai bu iki isim ömrübillah istifa etmez.
Önümüzdeki en az 8 sene boyunca AKP hükümeti tek parti olarak devam eder.
Ülkemize hayýrlý olsun.
S.A.Editör beyefendinin bir ay boyunca yapmýþ olduðu referandum boyunca baþta kendisi olmak üzere yapmýþ olduklarý hakaretler dolasýyle sorumlu kiþilerin istifa etmeleri gerekmezmi?enazýndan diðer hakaret eden kiþilerin özür dilemeleri gerekmez mi?dua ile.AEO.
![]()
Kime ne hakaret ettik laf sokmayýn ne istifasndan bahsediyorsunuz herkese acýk bir ankette 2 ci msj yazmasýný silmek hakaret mi oluyor begenmiyorsanýýz girmezsiniz siteye ben sizin rakip partinizmiyim bizi ilgilendiriyormu biz uydudan kanallar atýlýyor diye konu acýyoruz olayý partizanlýga getiren sizlersiniz siz ve sizin gibi düþünenler ne cemaatçi olmadýgýmýz kaldý ne chp ci olmadýgýmýz kaldý fikirlere saygý duyun burasý bir uydu forum sitesi ok
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri