Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arasý

Konu: Seçim Sonuclarý ÖZEL- YORUMLAR

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý admo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili EDÝTÖR arkadaþýmýz daha konuyu açarken saygýlý yazalým diye uyarýyor. Siz ise hakaretten bahsediyorsunuz. Bu nasýl bir öngörüdür anlamak mümkün deðil.
    Hocam adamlarýn bahsettigi Anket konusuda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. kimin msjý silmiþiz kime hakaret etmiþiz bana biri göstersin

Konuda yazanlarý silmedik sadece 2 ci kez msj yazmayýn dedik tartýþma oluyor diye iktidar partisi kendisi bile bilmiyordu bu kadar oy alacagýný 10 tane anket firmasý cuvallamýþ biz demokratik anket yaptýk 1 tane oynama yaptýysak en adi serefsizim bu kadarda acýk konusuyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olur Ýnsallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah seçim vaatleri yerlerine gelir ve istikrar ve ulke içindeki huzur ortamý devam eder inþ.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar burada seçimle ilgili yorum yapacaðýmýza birbirimize giriyoruz. Editör arkadaþ kimseye hakareti olmadý kurallar gereði 2 yazýlan mesajý sildi. O ankette bende mesaj sildim. Bunu yapmaktaki amacýmýz þuan buradaki durumun orada olmamasý içindi yani milletin birbirine sataþmamasý için. Burada herkesin siyasi görüþleri farklý benimde görüþlerim buradaki bir kaç yönetici arkadaþlarýmýn görüþleriyle uyuþmuyor ama biz kendi aramýzda bile bir birimizle tartýþýp kavga etmiyoruz. Burada sanal ortamda dahi anlaþamýyorsak bu baðzýlarýnýn iþine geliyor. Yani kardeþi kardeþe kýrdýrýyorlar. Bundada çok baþarýlý oluyorlar maalesef. Birbirimizi tutacaðýmýza birbirimizi yiyoruz. Yazýk çok yazýk...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Burda kimse kimseye hakaret edemez. Görevli yada üye olsun farketmez böyle bir durum olursa üye yada görevli olsun gereðini bizzat Adminler olarak yaparýz. Bundan kimsenin þüphesi olmasýn.

Forum anketinin þartlarý belliydi ama yinede o konuda bence esnek bile davranýldý. Bu konuda bile böyle yazabildiðinize göre gayet demokratik olarak hakkýnýz alabiliyorsunuz. Ama burda diðer üye yada görevli arkadaþlarýmýza böyle ithamlarda bulunursanýz gereðide aynen yapýlýr.

Burda biz birmizi kýrar geçeriz ama siyasetçiler hayatlarýna olduüðu gibi devam eder. Ülkemizde kardeþ kardeþi bu nedenle öldürüyor.

Bu gibi ithamlarda bir daha bulunmayýn bu ilk ve son uyarýdýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forum yönetimi bana bir hafta niye ceza verdi acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selvi64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forum yönetimi bana bir hafta niye ceza verdi acaba.
    Nedensiz birþey yoktur

Konu kapanmýþtýr yeterli açýklamalar ve yorumlar oldugu için

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri