PRENSES TATLISI
Malzemeler
 1 su bardağı toz seker
 2 çay bardağı un
 4 su bardağı süt
 1 çorba kasığı margarin
 1 paket vanilya
Sosu Đçin
 4 çorba kasığı kakao
 4 çorba kasığı pudra sekeri
 Yarım paket margarin
 1 adet yumurta
 Yarım su bardağı hindistan cevizi
Yapılısı
Tencerede un ve toz sekeri karıstırın. Sütü ilave edin. Orta hararetli ateste sürekli
karıstırarak göz göz olana dek pisirip soğutun. 1 çorba kasığı margarin ekleyin. Vanilyayla birlikte
çırpın. Sosu için yumurta, pudra sekeri ve kakaoyu karıstırın.Yarım paket margarini tavada eritip,
sosa ekleyin. Köpük Köpük olana dek çırpın. Kaselere ilk önce hazırladığınız kakaoyu kremayı
dökün. Üzerine kakaolu sosu yayın. Hindistan ceviziyle süsleyin.