REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Laptop'ta cryptolocker virüsünden nasıl kurtulabilirim.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet malesef bir çok dosya şifrelendi. şifrelenen dosyaların uzantısında .ccc yazıyor. dosyalar umurumda değil para ödemesi falanda yapmıyacaz. şifrelenen dosyaları silip. formatla halledeyim dedim olmadı. aklımda başka bir şey var onu deneyecem ve sonucunu size yazarım. ama birileri bir fikir sunar düşcesiyle.
    Konu Hikmet™ tarafından (03-11-2015 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet malesef bir çok dosya şifrelendi. şifrelenen dosyaların uzantısında .ccc yazıyor. dosyalar umurumda değil para ödemesi falanda yapmıyacaz. şifrelenen dosyaları silip. formatla halledeyim dedim olmadı. aklımda başka bir şey var onu deneyecem ve sonucunu size yazarım. ama birileri bir fikir sunar düşcesiyle. hem buraya hemde tf topik açtım, bakalım sonuç ne çıkacak.
    Anladım, bu virüs sosyal ortamda bi nevi fidye amaçlı kullanılıyor.Yani size bulaşan bu virüs yüzünden dosyalarınıza erişemiyorsunuz, şifreleniyor.

Bu durumlarda rastgele işlemler yapmamanız yararınıza olacaktır.Ben size eğer denemediyseniz 2 program önereceğim ve bunlarda da olmazsa en son 3. programı önereceğim.

1- Malwarebytes Anti-Malware Bu program ile PC'nizi tarayın.

2- RoggueKillerMalwarebytes taramanız bitince bu programı kullanın. Bu programda PC'de ki işlemleri(Processor) tarar, temizlemeye yardımcı olur.

Sonuç aynı olursa en son önereceğim program var onuda deneyelim, umarım çözülür.
    Hayat, Paylaştıkça Güzel!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı casbeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Anladım, bu virüs sosyal ortamda bi nevi fidye amaçlı kullanılıyor.Yani size bulaşan bu virüs yüzünden dosyalarınıza erişemiyorsunuz, şifreleniyor.

Bu durumlarda rastgele işlemler yapmamanız yararınıza olacaktır.Ben size eğer denemediyseniz 2 program önereceğim ve bunlarda da olmazsa en son 3. programı önereceğim.

1- Malwarebytes Anti-Malware Bu program ile PC'nizi tarayın.

2- RoggueKillerMalwarebytes taramanız bitince bu programı kullanın. Bu programda PC'de ki işlemleri(Processor) tarar, temizlemeye yardımcı olur.

Sonuç aynı olursa en son önereceğim program var onuda deneyelim, umarım çözülür.
    Beyefendi ilginize çok teşekkür ederim bu yazdıklarını 10 gün öncede yapmıştım maalesef çözüm değil. ben şifrelenen dosyalarla ilgilenmiyorum. ben kökten çözüm yapmak istiyorum. yarın bakacam, hayatımda bu kadar pis bir virüs görmedim. ne yaparsan yap kurtuluşun yok. sonucu size mutlaka yazacağım.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri