Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Digitürk Paketleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digitürk Paketleri

Arkadaþlar merhabalar. Konuyu doðru yere mi açtým bilmiyorum. Yanlýþ yerde ise gerekli yere alýrsýnýz. Benim bir sorum var. Digitürk'e geçmeyi düþünüyorum.
    Digitürk + Full Lig TV + Belgesel + Ýnternet þeklinde bir paket düþünüyorum. En uygun kampanya hangisi sizce? Kýsa bir araþtýrma yaptým ama kullananlar yada bilgisi olanlarýn görüþlerini almak istiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerinden bir araþtrma yapabilirsiniz.Orada fiyat secenekleri mevcut

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. üzerinden bir araþtrma yapabilirsiniz.Orada fiyat secenekleri mevcut
    Bu siteye bakmadan buraya niye yazayýmki?
    Gözümden kaçan bir takým þeyler var mý diye soruyorum ben. Ayrýca bazý kampanyalarý yada ufak detaylarý siteye koymuyorlarmýþ. Mesela telefonda aradýklarýnda daha hesaplý paketlerden söz ediyorlarmýþ. Böyle birþey olabilir diye açtým konuyu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar...digitürk þebekesinin üzerinden yayýn yapan moviemax filim paketini,erotizim paketini,belgesel kanallarýný,haber kanallarýný,çocuk kanallarýný,müzik kanallarýný ve dünya kanallarýný seyrediyorum...bilgilerinize sunarým...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CROSSBENCH Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu siteye bakmadan buraya niye yazayýmki?
    Gözümden kaçan bir takým þeyler var mý diye soruyorum ben. Ayrýca bazý kampanyalarý yada ufak detaylarý siteye koymuyorlarmýþ. Mesela telefonda aradýklarýnda daha hesaplý paketlerden söz ediyorlarmýþ. Böyle birþey olabilir diye açtým konuyu
    DÝGÝTURK bayileri daha uygun kampanyalar sunabiliyorlar. Bayilere gidin bir bakýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

digitürk bayine gittim dükkanýn içinde öylesine rastgele cihazlara bakýnýrken kadýn aniden bana nextstar kampanyasýný söyledi bende kendisine dedimki yahu zaten digitürk premium play web tv abonesiyim sadece piyasa araþtýrmasý yapýyom diye söylendim kadýn heralde þaþýrmýþtýr...
    hiremco zapper plus...next settopbox...tv exe world...filmbox...playstation...netmaster modem...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...renault 2016 model...bmw 2017 model...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

turksat paketi alsak lig tv siz spor ekstra gibi mesela bana kaca gelir arkadaslar bilen varmýdýr acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri